2789

و برای دوستای گلم لطفا

@رزعشق  

@soodehmfk  

@hellosummer  

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

التماس دعا گلم😢

درخواست 🚫اگه امضامو دیدی برای پدر عزیزم صلوات یا فاتحه میفرستی🙏خیلی ممنون میشم ازت🙏من هنوز منتظرم برگردی بابایی هنوز برات از تنهایی دانشگاه رفتن تعریف نکردم ؛بابا میدونستی بعد تو دیگه چایی نخوردم دیگه موهامو نبافتم 😔بابا از تمام چیزایی که ازت مونده فقط دسته کلیدتو برداشتم که وقتی اومدی بدمش بهت من هنوز منتظرم برگردی خدای من خدای آرزوهای محاله پس آرزوی محال منم برآورده میشه🤲قول میدم قوی بمونم تا برگردی🥲

چشم حتما فدات

لطفا اقا رو به مادر پهلو شکسته اش و یه دونه گل پسرش قسم بده دعام کنه به حاجتم برسم مممرسی عزیزم

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
انشالله تا صبح هستم باز عکس میزارم فردا هم

من و خیلی دعا کن گلم یه جوری دعا گن انگار برا حاجت خودت دعا میکنی.دعا کن ی نفر ک با اعصاب ما بازی کرده و آرامش نداریم تقاص پس بده اسمم نیلوفر منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله و خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله آبجی دعا کنی برا سلامتی پدر مادرم هم دعا کن انشاءالله.

زیارت قبول باشه انشاءالله حاجت روا شی انشاءالله

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

دوستان دعام کنید حاجت روا بشم الهی امین

هرکی دعام کرد لایک کنه صلوات بفرستم براش

💖💖💖 به هرچی میخواین برسین الهی امین