2777
2789

امروز خیلی دلم گرفته بود..خبر هرکی رو میگیرم میگه هستم "مشهدالرضا"

دوست صمیم الان اونجائه...کلی بهش حسودیم میشه..ماه خدا هم تموم شد و یه بار دیگه رو سیاهی موند واسه ذغال!!

هر وقت دلم میگیره دست به دامن امام رضا میشم با اینکه بی وفایی دیده ولی خیلی با وفاست...

همیشه با این شعر بغضم میگیره:

پنجره فولاد رضا مریضا رو شفا میده

پنجره فولاد رضا برات کربلا میده

پنجره فولاد رضا شیعه و سنی نداره

پنجره فولاد رضا جواب بدهارم میده

خوب یا بدم زشت یا زیبا رونده شدم از همه جا

جون همون کبوترات به من نگو اینجا نیا

اینجا نیام کجا برم؟ در خونه ی کی برم؟

یه بار دیگه راهم بده در خونت صاحب کرم

اگه مریضارو شفا میدی پس چرا قلب من هنوز بیماره؟اگه جواب بدهارم میدی پس چرا دل من اینقد برات تنگه؟امام رضا میشه یه بار دیگه ضامنم بشی؟میدونم امتحانمو خوب پس ندادم،اصلن من بد،من بی وفا، من نامرد، ولی مگه خودت به بخشش شاهانه عادتم ندادی؟؟

امام رضا اینجا گرگ زیاده،اینجا بدقول زیاده،اینجا بی وفایی زیاده..دل من یکی رو میخواد که هر وقت صداش کرد باشه..عشق یه طرفه یه خورده بی انصافی نیس؟منو مجنون خودت کردی حالا دارم التماست میکنم نگام کنی . . . 

جون جوادت ردم نکن..

همه ی دنیامو میدم تا یه کمی باشی کنارم/اگه نگاتو پس بگیری دیگه امیدی ندارم

دیگه امیدی ندارم..

به امید دیدار حرمت امام رضا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انشاالله هر چی از امام رضا میخای بهت بده

به همچنین عزیزم ♥️ ممنون از دعای قشنگت 🌹

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام متناازخودتن چه عالین خوشبحالت

سلام. همشون نه بعضیا ، اکثریت رو از گوگل دانلود میکنم

عزیزم موفق باشید.تسلیت عرض میکنم

زنده باشید، ممنون ، به همچنین، ان شالله که خدا به دلهای هممون و رهبر عزیزمون تو این غم بزرگ آرامش بده و جانشین خوبی برای آقای رئیسی انتخاب بشه🥀💔

@khatoonnn    نمیخواستم اونجا بگم چون که گفتم شاید یه افغانی ببینه و متوجه بشه، امروز یکی ازون شپشوهای طالبانی گفته که اگر ایرانیا شما رو تهدید کردن اونا رو مرمی و چاقویی کنید یعنی اینکه بکشید ایرانیا رو، اینا که چیزی برای از دست دادن ندارن، راحت ادم میکشند بعدش هم به راحتی فرار میکنند چون هیچ مدرکی ندارن گیر هم نمیفتند، بخاطر همین چیزا میگم نباید بحث و جدل کرد باهاشون 

@khatoonnn نمیخواستم اونجا بگم چون که گفتم شاید یه افغانی ببینه و متوجه بشه، امروز یکی ازون شپشوه ...

، یکی از کاربرا اتفاقا اینو پست کرد تو تاپیک ، خدا خودش ب دادمون برسه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹