2777
2789
عنوان

جنین بریچ

3288 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من ۳۷ و ۵ روز هستم 

جنینم از ۳۴ هفته بریچ شده قبلش سفالیک بود

بارداری دومم هستش ،اولی رو طبیعی بودم

حالا دکترم گفته تا ۳۹ هفته صبر می کنیم نچرخید سز می کنم

به نظر شما تا اونموقع میچرخه؟

فک نکنم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس داری بچرخه؟  من بچه اولم طبیعی بود اما اینیکی خیلی میترسم همش فکرای بد میاد سراغم

زایمان اولم خیلییی سخت بود

این میگم هرچی برام بهتره همون پیش بیاد

ولی از سزارین هم میترسم

دکترم گفت پیاده روی نرم ممکنه کیسه آبم پاره بشه یعنی تحرک داشته باشم میچرخه؟

آره فک کنم....دکترتم گفته پیاده روی نرو،پس به حرف دکترت،گوش کن،استراحت کن....سزارین خیلی عالیه😆😑

آره فک کنم....دکترتم گفته پیاده روی نرو،پس به حرف دکترت،گوش کن،استراحت کن....سزارین خیلی عالیه😆😑

سزارین تا چند روز نمیشه سرپا شد؟

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

بله درست گفت گفتش احتمالا دختره و شبیه دختراست  تو برگه سونو هم زد ولی کنارش علامت سوال گذاشت ...

به من گفت احتمالا دختر ولی بعداً گفت پسر 

نمی‌دونم چرا همش فک میکنم اشتباه کرده

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه