2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2سال ازت کوچیکتر بود و دانشجوی رشته خوبی بودی

خودت سر بودی پس :(

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

خلاصه اینکه اینقدر مشکل پیش اومد واسش که هنوزم سرکار نرفته

منم تو این مدت فقط تحمل کردم رفتارای همه رو 

حتی کتک و فحش از مادرم که چرا همش سرت تو گوشیه درگیر کی هستی

دیگه نتونستم پنهان کنم لو دادم همه چیو

چند روز هی با پسره با زبون خوش یا تهدید حرف زد که تموم کنین 

چند روز پیش خواستم تموم کنم ولی باز باهام حرف زد برگشتم بهش 

الان اون سرد شده باهام مطمعن نیست چی پیش میاد

دو دله منم دودلم

ولی نه پا رفتن داریم نه برا موندن

الان که دوسال گذشته به رفتاراش فکر میکنم

میبینم کاملا هم تفاهم نداریم 

این وسط فقط من همش کوتاه اومدم تا رابطه پیش بره 

مثلا من با مشر.وب خوردن و اینکه تحصیلاتش عالیه نیست نیست آنچنان پولدار نیست و خیلی چیزای دیگه مشکل دارم بعد بهم میگه اگه باهم ازدواج کردیم کاملا باید خانواده ات رو ترک کنی و همیشه چشم بگی و با مادرم کلا سر جنگ داره همش فحش میده بهش 

بخدا موندم چیکار کنم

بهمم امشب گفت من میمونم که بعد اینکه سرکار رفتم بیام فقط با بابات صحبت کنم اگه برای یکبار هم گفت نه جدا میشیم چون نمیخوام به خودم و خانواده ام بی احترامی بشه 😪

لطفا راهنماییم کنین فکر کنین خواهرتونم صلاحم تو چیه تموم کنم یا ادامه بدم هر چی پیش اومد؟ نمیتونم ...

خواهرم

خواهر خودم

بنظر من با چیزایی که گفتی این پسری که گفتی هم به دردت نمیخوره 

هم اهل زندگی نیست

هم خود خواهه

هم بی معرفته 

اصلا جای تردید نداره 

شک نکن به دردت نمیخوره و زود گذره الکی خودتو وابستش کروی 

تو خالیه

وهیچ چیزی رو از دست نمیدی و آینده ات هم به هم نمیخوره

چون گفتی فکر کن خواهرتم گفتم واضح وگر نه واقعا اینقدر رک نمیگفتم

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟