2777
2789
عنوان

گدای در خونه امام رضا

314 بازدید | 26 پست

یا امام رضا سلام 

دلمون گرفته آقا ....

از دنیا 

از آدما 

از مشکلات....

خودت بزرگی کن برامون 

تورو به میوه ی دلت آقا جواد قسم امام رضا 

غریب و تنهام 

به دل شکسته ام نگاه کن آقا 

خسته هستم ...تو واسطه شو برای من و همه حاجت دارا 

دوستان واسه حاجت هاتون صلوات می فرستم شما هم برام صلوات بفرستید 

و براتون صلوات خاصه امام رضا میخونم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا🙏🏻

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
چقدر از این سگ درگاه و گذای خونه و این الفاظ بدم میاد  چرا زیبا دعا نکنیم ؟؟

منظور سگ وفای سگه عزیز

گدایی هم در خونه ی اهل بیت عین پادشاهیه 

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
چقدر از این سگ درگاه و گذای خونه و این الفاظ بدم میاد  چرا زیبا دعا نکنیم ؟؟

سگ بده اما گدا اینجا اصلا مفهوم بد نداره... گدای لطف و محبته گدای پول که نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

برات صلوات فرستادم 

ان‌شاءالله حاجت روا باشید

امام رضا خیلی رئوفه 

میثم عباسی میگفت تو حرم امام رضا هرکی دعا میکرد امام رضا میرفت کنارش دستاشو بالا میبرد آمین دعاشو میگفت

مطمعنا حواسشون بهمون هست و آمین گوی دعامونن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
برات صلوات فرستادم خاصه رو بلد نبودم صلوات معمولی منم دعا کن دلم خیلی شکسته با دل شکستت دعا کن بعد ...

ان شالله عزیزم امشب از امام رضا حاجتت رو بگیری 

شما هم واسه من دلشکسته دعا کن ....

برات صلوات امام رضا فرستادم شماهم منو دعا کنی کافیه

سگ بده اما گدا اینجا اصلا مفهوم بد نداره... گدای لطف و محبته گدای پول که نیست

منظور سگ وفای سگه نه خود سگ

ما به آقا امیرالمومین میگیم اسدالله یعنی شیر خدا اینجا منظور از شیر شجاعته نه خود شیر

سگ هم برا ما یعنی وفاداری منظورمون وفاشه نه خود سگ