یه سوال داشتم ، من ۲۰ روزه که خونریزی شدید دارم . دکتر هم رفتم بهم آمپول فارژزیک داد . آمپول هم زدم اما فقط یه نصفه روز خونریزیم قطع شد. میشه راهنماییم کنین اگه تحربه ای دارید ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم مثل تو بودم ۴۰روز پریود بودم یه بار دکتر رفتم الدی داد که نمیتونم بخورم معدم درد میگیره باز دیدم قطع نمیشه دکترمو عوض کردم اینبار قرص primolut داد فعلا که قطع شده
تنبلی تخمدان داشتم ، بعد دکتر بهم دوفاستون داد. تا نه ماه خوردم . یه ماه پریود شدم ولی قرصش پیدا نشد ، بخاطر همین قطع کردم . بعد از اون دو بار پریود شدم. از ماه سوم خونریزی شدید ۲۰ روزه گرفتم که خودش قطع شد .الانم ماه چهارمم که بازم خونریزی دارم . امروز ۲۰ امین روزه . آمپولم زدم قطع نشده
منم تنبلی دارم حالا برای من منظم شده هیچ دارویی نمیخورم ولی این ماه خیلی عقب ا ...
من چهارپنج ساله تحت درمانم. وسط راه خسته می شدم یه چند ماه از دکتر و اینا دور بودم بعدش که اصلا پریود نمی شدم محبور بودم برم دکتر. خیلی خسته ام از لحاظ روحی 😔نمی دونم چی کار کنم دیگه.