2777
2789
عنوان

قطع خونریزی طولانی مدت پریود

5312 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین   

یه سوال داشتم ، من ۲۰ روزه که خونریزی شدید دارم . دکتر هم رفتم بهم آمپول فارژزیک داد . آمپول هم زدم اما فقط یه نصفه روز خونریزیم قطع شد. میشه راهنماییم کنین اگه تحربه ای دارید ؟

حتما برو دکتر دوباره این همه خونریزی میدونی چه بلایی سرت میاد 

خودم تجربه داشتم سونو دادم میوم داشتم ولی جونم در اومد تا خوب بشم 

کپسول ترنسید نداد بهت ؟؟

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل تو بودم ۴۰روز پریود بودم یه بار دکتر رفتم الدی داد که نمیتونم بخورم معدم درد میگیره باز دیدم قطع نمیشه دکترمو عوض کردم اینبار قرص primolut داد فعلا که قطع شده

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
باید معلوم بشه علت چیه  آمپول ویتامین k بزن

تنبلی تخمدان داشتم ، بعد دکتر بهم دوفاستون داد. تا نه ماه خوردم . یه ماه پریود شدم ولی قرصش پیدا نشد ، بخاطر همین قطع کردم . بعد از اون دو بار پریود شدم. از ماه سوم خونریزی شدید ۲۰ روزه گرفتم که خودش قطع شد .الانم ماه چهارمم که بازم خونریزی دارم . امروز ۲۰ امین روزه . آمپولم زدم قطع نشده 

حتما برو دکتر دوباره این همه خونریزی میدونی چه بلایی سرت میاد  خودم تجربه داشتم سونو دادم میوم ...

برام سونو نوشت دکتر ولی گفت بعد از اینکه خونریزیت تموم شد برو بده . خسته شدم خیلی 😔

عزیزم منم مثل تو بودم ۴۰روز پریود بودم یه بار دکتر رفتم الدی داد که نمیتونم بخورم معدم درد میگیره با ...

خداروشکر که قطع شده . من چون تو اقدام به بارداریم نمی تونم هر قرصی رو بخورم . فقط برام قرص زوگر نوشت دکتر.

تنبلی تخمدان داشتم ، بعد دکتر بهم دوفاستون داد. تا نه ماه خوردم . یه ماه پریود شدم ولی قرصش پیدا نشد ...

منم تنبلی دارم 

حالا برای من منظم شده 

هیچ دارویی نمی‌خورم 

ولی این ماه خیلی عقب افتاد 

من که خسته شدم انقدر سونو اینا رفتم دیگه بیخیال شدم

منم تنبلی دارم  حالا برای من منظم شده  هیچ دارویی نمی‌خورم  ولی این ماه خیلی عقب ا ...

من چهارپنج ساله تحت درمانم. وسط راه خسته می شدم یه چند ماه از دکتر و اینا دور بودم بعدش که اصلا پریود نمی شدم محبور بودم برم دکتر. خیلی خسته ام از لحاظ روحی 😔نمی دونم چی کار کنم دیگه.

من چهارپنج ساله تحت درمانم. وسط راه خسته می شدم یه چند ماه از دکتر و اینا دور بودم بعدش که اصلا پریو ...

متاسفانه اکثرن خانوم ها درگیر این مسائلن 

وزن بالا.استرس.غذاها.سبک زندگیهامون همه و همه تاثیر داره روی تنبلی و ایجاد میوم 

والا من که بیخیال شدم 

یه مدت درگیر تیروییدم بودم دیگه حال دکتر رفتن ندارم 

برام سونو نوشت دکتر ولی گفت بعد از اینکه خونریزیت تموم شد برو بده . خسته شدم خیلی 😔

سونو چه ساده چه واژینال روز پنجم پریود به بعد بهتره انجام بدی البته من دکتر نیستم اون بهتر می‌دونه حتما

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
سونو چه ساده چه واژینال روز پنجم پریود به بعد بهتره انجام بدی البته من دکتر نیستم اون بهتر می‌دونه ح ...

یعنی اگه خونریزی هم داشته باشم روز پنجم به بعد ، واژینال انجام میدن ؟