درخشش۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 عنوان جای جوش فرو رفته 557 بازدید | 13 پست دوستان اگر تجربه ای دارید ممنون میشم بفرمایید و اینکه چند درصد بهتر شدید 1401/03/20 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sapeg عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2931 پوست هرکی فرق داره فقط پزشک متخصص ماهر حتی ماهرم نباشه خراب تر میشه دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
jungkooklover عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 17551 لایه برداری با اسیدایی مثل گلیکولیک اسید و سالیسیلیک اسید تا حدی میتونه تاثیر داشته باشه اما مشکل اینجاست که اسید و لایه برداری شیمیایی به همه نمیسازه و باید خیلی حساب شده ازش استفاده کرد وگرنه پوست بدتر داغون میشهلیزرم تاثیر داره
partii عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 729 با لیف صورتت بشور پن ضد اکنه فیس دوکس بگیر کلابرا من با لیف رفت خداروشکر خیلب پوستم افتضاح بود لطف خدا شامل حالم شد پوستم درست شد
parisa13682 عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14388 ببین بستگی داره خیلی عمقی هست جای جوش فرو رفتت یا سطحی هست..اگر سطحی هست ماساژور زد جی تی اس میگن خیلی خوبه همه فرورفتگی های سطحی قشنگ صاف میکنه کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
درخشش۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 با لیف صورتت بشور پن ضد اکنه فیس دوکس بگیر کلابرا من با لیف رفت خداروشکر خیلب پوستم افتضاح بود ... فرورفتگی داشتین ؟
partii عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 729 فرورفتگی داشتین ؟ شدید خداروشکر رفت با اینکه همه میگفتن تا همیشه میمونه.البته الان دیگه هیچ شوینده ای به پوستم نمیزنم .
درخشش۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 شدید خداروشکر رفت با اینکه همه میگفتن تا همیشه میمونه. البته الان دیگه هیچ شوینده ای به پوستم نمیزن ... کار کلینیکی انجام ندادید؟ امکانش هست عکس اون ناحیه از پوست قبلیتون رو فقط برام بفرستین
درخشش۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 ببین بستگی داره خیلی عمقی هست جای جوش فرو رفتت یا سطحی هست..اگر سطحی هست ماساژور زد جی تی اس میگن خی ... مشابهشو دارم عزیزم متاسفانه اونجوری که میگن نیست
partii عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 729 کار کلینیکی انجام ندادید؟ امکانش هست عکس اون ناحیه از پوست قبلیتون رو فقط برام بفرستین هیچ عکسی از اون موقع م ندارم متاسفانه همه عکسام ادیتن .واضح بگم یه پوست خرابی داشتم که نگو افتضاحا البته آب هم زیاد میخورم
parisa13682 عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14388 مشابهشو دارم عزیزم متاسفانه اونجوری که میگن نیست خب یه کرم اسکراب زردآلو هست با کالی درم میگن خوبه بعد لایه برداری شیمیایی هم بری دکتر پوست کنه خوبه... کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ترانههه7 عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 573 با لیف صورتت بشور پن ضد اکنه فیس دوکس بگیر کلابرا من با لیف رفت خداروشکر خیلب پوستم افتضاح بود ... او این باره ک میشنوم جای جوش فرو رفته با لیف بره مطمئنی گود بود اصن؟ با لیف خالی ؟ چند وقت یکبار شستی و بعد از چه مدت رفت؟ میشه راهنمایی کنی،؟
partii عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 729 او این باره ک میشنوم جای جوش فرو رفته با لیف بره مطمئنی گود بود اصن؟ با لیف خالی ؟ چند وقت یکبار شست ... با پن لایه بردار شنی برند فیس دوکس میشستم صورتم جای دست کشیدن هم صورتم با لیف میشستم
partii عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 729 او این باره ک میشنوم جای جوش فرو رفته با لیف بره مطمئنی گود بود اصن؟ با لیف خالی ؟ چند وقت یکبار شست ... هر روز با لیف میشستم صبح که از خواب پا میشدم...ولی صابون و این چیزا کلا حذف ....فقط پن که پی اچ پوست رو تو همون حالت طبیعیش حفظ میکنه استفاده میکردم