2777
2789
عنوان

چی کار کنم نرم دیگه؟

550 بازدید | 34 پست

من مامان بابام ابیجم باهم داخل تصادف از دست دادم😓یه چهار ماهی فکر کنم میشه 💔خیلی وابسته

قبرستون شدم دائم میرم اونجا اونجا فقط اروم یشم اما عموم میگه بسه دیوونه میشی مرده نگهبان اون قبرستونن میگه دیوونه میشی خیلی بیای😞اما خب نمیتونم نرم تمام زندگی من اونجان خسته شدم از خودم از کارام اما چه کنم دیگه راهی ندارم میرم اونجا دلم وا میشه باهاشون حرف میزنم اما همه میگن ته تهش هفته ای یه بار برو ولی من شده هر روز میرم😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس 

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
زندگی که فقط خودت باسی داداشت چه معنی داره اخه😓😞

خالا ناراحت باشی درست میشه

با گریه چیزی حل میشه

خدا داداشتو حفظ کنه

شما هم باید زندگی کنی داداشتم باید زندگی کنن

پنج شنبه برو فقط

رفتم اوکی نشدم😓💔و طی درمانم

به خودت سخت نگیر

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
خالا ناراحت باشی درست میشه با گریه چیزی حل میشه خدا داداشتو حفظ کنه شما هم باید زندگی کنی داداشتم ...

داداشم بچست برا اون همه کار میکنم اون حالش بهتره خداشکر😊اما نمیتونم خوب شم تا میام کاری کنم یادشون دیوونم میکنه

درست گفته حق با عموته دیگه کاری نمیشه کرد باید زندگی کرد گلم

اره میدونم راست میگه اما برام سخته کنار بیام باهاش💔همه همه خانواده دارن اما من چی چه قدر چه قدر تا لحظه ای رفتن تو قبر حتی بعدش از خدا خواستم برشون گردونع 😞😞

داداشم بچست برا اون همه کار میکنم اون حالش بهتره خداشکر😊اما نمیتونم خوب شم تا میام کاری کنم یادشون ...

برو دکتر

خودتو سرگرم کن

با دوستات

با کتاب 

با تلویزیون

با اقوامت

اخه تاکی گریه و ناراحتی

اونا تو بهشتن  شما فقط پنج شنبه ها برو

راستی کجا زندگی میکنید؟

برو دکتر خودتو سرگرم کن با دوستات با کتاب  با تلویزیون با اقوامت اخه تاکی گریه و ناراحتی ...

من رفسنجانم 🙃کنکور دارم دارم برا اون میخونم🙂ایشالا قبول شم اینا هیچ کدوم باعث نمیشه یادم بره چی سرم اومده