2777
2789
عنوان

چی کار کنم نرم دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خیلی خیلی حق داری .داغ وحشتناکه من فقط یع داداشم فوت شد یکسال زندگی نداشتم تازه اصلا باهاش صمیمی نبودم ولی سوختممم‌.اونی که داغ دیده تو رو نمیفهمه چون ۳ تا عزیزت باهم رفتن...

اما میخوام یه چیزی بگم بهت دخترخوب خیال نکن یادت میره یا بیخیال میشی چون داری هی بدترش میکنی عزیزم .راهی نداره این جریان هرچقدربسوزی فقط سوختیو داغون تر میشی.

بیا و کم کم خودت به خودت کمک کن

هفته ای دوبار برو سرخاک بعد بکن هفته ای یه بار

این غمو بزاریه گوشه قلبت تا ابد ولی دیگه زندگیتو دست بگیر بخاطر برادرت قوی تر باش

هروقت حالت خراب شد فقططط قران بخون .سریع حال خودتویا یه چیزی مثل دوش گرفتن بازی با داداشت فیلم .توی لحظه حالتو برگردون .میدونم سخته ولی باید غالب بشی

ما هممون میریم کسی اینجا نمونده از اول خلقت

عزیزم خدا برات یه آینده ای درنظرگرفته که حال الانتو میشوره میبره.مطمعنم

من رفسنجانم 🙃کنکور دارم دارم برا اون میخونم🙂ایشالا قبول شم اینا هیچ کدوم باعث نمیشه یادم بره چی سر ...

عزیزم 💔💔...رفسنجانی هستی🥺...منم سیرجونم همیشه دنبالت میکنم.....با بیشتر حرفات اشک میریزم💔💔...چهار سال توشهرتون بودم دانشگاه ولی عصر....از خدا میخوام دلتو آروم کنه...🤲

خدایا شکرت💐🙏
عزیزم 💔💔...رفسنجانی هستی🥺...منم سیرجونم همیشه دنبالت میکنم.....با بیشتر حرفات اشک میریزم💔💔...چه ...

پس نزدیکه چه خوب ایشالا موفق باشيد چی می‌خواندید؟ 😊اره سخته ببخشید ناراحتتون میکنم اما واقعا درد داره قلبم

پس نزدیکه چه خوب ایشالا موفق باشيد چی می‌خواندید؟ 😊اره سخته ببخشید ناراحتتون میکنم اما واقعا درد دا ...

امثال تو کم نیستن فدات بشم....عزیزم درسته سرنوشتت سخت رقم خورده.ولی راهی جز صبر برات نمونده💔،مجری تلویزیون فک کنم نوید حسینی بود همین چن روز پیش پسر و همسرشو تو تصادف از دست داد....یا حادثه ی متروپل چن تا خانواده دوسه نفر از دست دادن.یا زلزله ی بم💔،مطمئن باش صبر بر اینجور مصیبتی اجرش از شهادت کمتر نیست،رابطه تو با خدا عمیق تر کن،درستو خوب بخون اونموقع بابات و مامانت تو آسمونا بهت میبالن ک اینقدر قوی شدی،خودمون هم دیر یا زود راهی رفتنیم،همه تو نوبتیم،دیگه کمتر غصه بخور عزیزم❤🌹💐 ....مدیریت صنعتی خوندم....

خدایا شکرت💐🙏
امثال تو کم نیستن فدات بشم....عزیزم درسته سرنوشتت سخت رقم خورده.ولی راهی جز صبر برات نمونده💔،مجری ت ...

اره میدونم منم یکی از همونا دیگه🙂اره شنیدم واقعا ناراحت شدم براش به قول شما باید قوی بشم 😌تا مامان بابام شاد بشن مرسی ازتون موفق باشید

ممنون دست خودم نیست متاسفانع😓😓اصلا نمیتونم تحمل کنم 

دختر دایی منم پسر و شوهرشو تو تصادف از دست داد مثل شما شده بود هر روز تو قبرستان بود تا سالش نمی تونستن  از قبرستان بکشنش بیرون. مریض شد که نتونست بره .رماتیسم گرفت 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!