2777
2789
عنوان

فاصله سنی بین بچه ها

417 بازدید | 60 پست

ب نظر شما فاصله سنی بین بچه ها چقد باشه خوبه؟

بچه های پشت هم بهترن یا با فاصله سنی بیشتر؟

این خیلی ذهن منو درگیر کرده ممنون میشم از تجربه هاتون بگین

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
هيچ كدوم ي دونه كافيه 

شاید واسه پدر و مادر کافی باشه 

ولی واسه بچه خیلی سخته 

مخصوصا اگه فامیلی و دوستی هم نداشته باشه مثل دختر خاله و ....

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ كدوم ي دونه كافيه 

نظر خودمم رو ی دونس اما حس میکنم این تصمیم برای خود بچه خوب نباشه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
شاید واسه پدر و مادر کافی باشه  ولی واسه بچه خیلی سخته  مخصوصا اگه فامیلی و دوستی هم ندا ...

دقیقا

مخصوصا وقتی دختر باشه

حس میکنم دخترا خیلی بیشتر تو تنهاییاشون نیاز ب ی همدم مثل خواهر و یا برادر دارن...

اختلاف سنی بستگی به بچه داره 

یکی هست مثلا با اختلاف سنی دوسال مشکلی نداره خیلی هم راضیه 

یکی ولی نمیتونه کنار بیاد باید ۴ ۵ سال بگذره 

دوستم با خواهرش ۱۶ سال اختلاف سنی داره انقدر شاد و خوشحالن که حد نداره و اصلا این اختلاف سنی براشون مهم نیست 

حداقل ۲ تا بچه خوبه بنظرم

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
😂ببین من با برادرم فاصله سنیمون ۸/۹ سال هست اصلا با هم جور نیستیم ای کاش سنمون نزدیک تر بود این ...

شاید چون هم جنس نیستین 

به نظر من فاصله سنی بین 3 تا 5 سال خوبه. اینجوری خودشون بیشتر بدرد هم میخورن و همبازی میشن. تو آشناها دیدم بچه هایی که 7،8 سال اختلاف سنی دارن و کلا دوتا دنیای متفاوت دارن 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
دقیقا مخصوصا وقتی دختر باشه حس میکنم دخترا خیلی بیشتر تو تنهاییاشون نیاز ب ی همدم مثل خواهر و یا ب ...

بستگی داره که رفت و امدتون با خانواده چقدر باشه 

اگه هر روز مهمونی میرین و خلاصه همیشه یه برنامه ای دارین اون بچه چه دختر باشه چه پسر تنهایی احساس نمیکنه مخصوصا اگه ارتباط دوستانه ای شما و همسرتون با بچه داشته باشین 

ولی اگه همیشه نشستین خونه و هیچ کاری واسه انجام ندارین و فرزندتون هم دوست و فامیلی نداره بهتره یه بچه دیگه هم باشه که افسرده نشه از تنهایی بیش از حد

فکر نکنین اگه خودتون خیلی باهاش رفیقین پس یعنی نیاز به خواهر یا برادر نداره شما میتونین جاشو پر کنین