2777
2789
عنوان

نوجوان پرخاشگر

4425 بازدید | 69 پست

سلام پسر من ۱۳سالشه از ۶سالگی خودم تنهابزرگش کردم،پدرش بخاطربدهی ترک منزل کرد،منم بعدازسه سال غیابی طلاق گرفتم،خیلی برای پسرم زحمت کشیدم هم پدر بودم هم مادر،خیلی اذیتم میکرد منو میزدبددهنی میکرد خدا میدونه چقدر پیش روانپزشک بردم مشاوره بردم تا یه مقار در حد کم خوب شد هرخواستگاری برام میومد شرطم این بود ک پسرمو بپذیره،۸ماهه ازدواج کردی با شخصی که فرزندمو پذیرفته،پسرم از ازدواج من خیلی راضی و خوشحاله،ولی نمیدونم چرا وقتی همسرم برای کار میره شهر دیگه،ازارم میده،وسایل خونه رو پرت میکنه،موهامو میکشه،گازمیگیره،تموم بدنم سیاهه،پیش هیچ مشاوری هم نمیاد تروخدا کمک کنید،اینم بگم ک ربطی ب ازدواج من نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه خودت برو مشاوره ببین بهت چی میگه کم کم راضیش کن بیاد به همسرتون بگید باهاش صحبت کنه

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
خدا کمکت کنه خودت برو مشاوره ببین بهت چی میگه کم کم راضیش کن بیاد به همسرتون بگید باهاش صحبت کنه

یه روز سر یه موصوع با همسرم بحثم شد گفت تو برو جذبتو به بچت نشون بده،حس میکنم هر حرفی ب همسرم بگم بعدا بعنوان تیر فرو میکنه سمتم

یه روز سر یه موصوع با همسرم بحثم شد گفت تو برو جذبتو به بچت نشون بده،حس میکنم هر حرفی ب همسرم بگم بع ...

وای نپس هیچی. با کسی هست صمیمی باشه و اونو به عنوان بزرگتر و الگو قبول داشته باشه.  دایی پدر بزرگی؟ 

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
سلام .شرمنده میگم پسرتون اختلال داره بخاطر بچگیش.خودتون برید مشاور بهتون میگن چه کنید.اگر کاری نکنید ...

تموم ارزوم اینه ک پسرم رفتارش با من خوب بشه،دلم خیلی شکستس،از آیندش میترسم

تموم ارزوم اینه ک پسرم رفتارش با من خوب بشه،دلم خیلی شکستس،از آیندش میترسم

خودتون برید مشاور.راهکار بگیرید لازم هم نیست پسرتون بدونه.الان میتونید درستش کنید.نکران نباشید .تلاش کنید

وای نپس هیچی. با کسی هست صمیمی باشه و اونو به عنوان بزرگتر و الگو قبول داشته باشه.  دایی پدر بز ...

داداشم خیلی باهاش صحبت کرده ولی تاثیرنداشته،یه روز اینقدر موهامو کشید میگرنم اوت کرد تاسه روز درد کشیدم،

خودتون برید مشاور.راهکار بگیرید لازم هم نیست پسرتون بدونه.الان میتونید درستش کنید.نکران نباشید .تلاش ...

همین تصمیمو گرفتم چون راهی ندارم،بجون همین پسرم تا الان پیش دعانویس نرفتم ولی بخاطر رفتاراش چندسری رفتم ولی نتیجه نگرفتم

داداشم خیلی باهاش صحبت کرده ولی تاثیرنداشته،یه روز اینقدر موهامو کشید میگرنم اوت کرد تاسه روز درد کش ...

سر چی اینجور میکنه چیزی میخاد لجبازی چه کاری دوست نداره بفرستش کلاس سرشو گرم کن بفرستش شنا یا زبان 

سر چی اینجور میکنه چیزی میخاد لجبازی چه کاری دوست نداره بفرستش کلاس سرشو گرم کن بفرستش شنا یا زبان&n ...

سر چیزای الکی،قبلا ک پیش روانپزشک میبردم قرصا باعث چاقیش شد،یکساله تنقلات بیخودو حذف کرده وشامو ناهارشم کم کرده۱۴کیلووزن کم کرده،الان دیگه خیلی لاغر شده،مثلا برنج میزارم جلوش برای خودم کمتر میریزم میگه تو عمدا برای من زیاد ریختی ک من دوباره چاق بشم،مثلا مادرم دعوت میکنه نمیاد بریم خونشون وقتیم بیاد چیزی نمیخوره میگه پودرچاقی ریخته توش.نسبت به من و مادرم خیلی بدبینه