دختر اولم 15 سالشه مشکل سندروم داوون داره دختر ارومیه سر براهه ازاری نداره مهربونه فهمش خوبه از پس کاراش بر میاد حتی پری ک میشه خودش کاراشو میکنه فقط مشکل بزرگی ک داره بلد نیس بنویسه و بخونه یعنی خیلی جزیی بلده خیلی کم چند ساله مدرسه عذرشو خواسته ی مدت درگیر بچه دومم بودم کمی ازش غافل شدم الان میخوام ی جایی پیدا کنم بهش خوندن و نوشتن یاد بدن کسی هست بدونه کلاساش کجا میتونم پیدا کنم
بایدمدرسه استثنایی شهرتون میفرستادیش،وقتی مسائل مربوط به پری رورعایت میکنه چراخوندن ونوشتن رون ...
مشکل اینجاس یاد گیریش خوبه ولی بعد مدتی فهمیدم معلمش وقتایی ک تو یادگیری گیر میکرد میگفت معلمم منو میزد سرم داد میزد تازه فهمیدم چرا از اونجا استرسی و فراری بوده
من میخوام جایی باشه ک باش کار کنن خودم خیاطم دختر دومم 1 سال و 8 ماهشه ماشااله همیشه فضول و سرپاس حس ...
براش معلم خصوصی بگیر یا ببرش مرکز خصوصی درسش بدن
مدارس دولتی دیگه ثبت نام نمیشه
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
متاسفانه سال سوم کلاس اول بود عذرشو خواستن خصوصی چقد میگیرن
با اموزش و پرورش شهرتون صحبت کن بهت میگن.. خودشون براش معلم خصوصی میفرستن اگر نفرستادن یه معلم از اموزشگاه براش استخدام کن نگران یادگیریشم نباش عزیزم ادم های سالم دیر میگیرن درس رو این بچه ناز با این شرایط و معلم بی شعوری که کتکش زده حق داره منم بودم یاد نمیگرفتم چیزی اصلن ناراحت نشو و کاری که گفتم بکن انشالله موفقیتش رو ببینی
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓