2777
2789
عنوان

کسایی ک بچه سندروم داوون دارن لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 33 پست
 بایدمدرسه استثنایی شهرتون میفرستادیش،وقتی مسائل مربوط به پری رورعایت میکنه چراخوندن ونوشتن رون ...

مشکل اینجاس یاد گیریش خوبه ولی بعد مدتی فهمیدم معلمش وقتایی ک تو یادگیری گیر میکرد میگفت معلمم منو میزد سرم داد میزد تازه فهمیدم چرا از اونجا استرسی و فراری بوده 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
من میخوام جایی باشه ک باش کار کنن خودم خیاطم دختر دومم 1 سال و 8 ماهشه ماشااله همیشه فضول و سرپاس حس ...

براش معلم خصوصی بگیر یا ببرش مرکز خصوصی درسش بدن 

مدارس دولتی دیگه ثبت نام نمیشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی میترسم همش حس میکنم اگ باردار بشم بچه ام ناقص میشه 🙁

ن عزیزم ربطی نداره بچه دومم دختر شد زیر نظر دکتر بودم کلی ازمایش و سونو و اکوی قلب گرفتم تا بلاخره بدنیا اومد سالم شیطون و فضول بعدم

قبول دارم واقعا من و نامزدم با یه اقایی که سندروم داوون داره دوست هستیم انقدر باشخصیت و مهربون و دل ...

الهی ک خدا هرچی بدلتون باشه براورده کنه ممنون عزیزم موفق باشید و خوشبخت 

مشکل اینجاس یاد گیریش خوبه ولی بعد مدتی فهمیدم معلمش وقتایی ک تو یادگیری گیر میکرد میگفت معلمم منو م ...

خب ببین شماخودت بایدباهاش بیشترکارکنی همون موقع تومدرسه آموزش میدیدی که چطوربه این بچه هااموزش میدن،الانم برای بچه های سالم هم باربیشتراموزش رودوش مادراست،شماکتاباشوتهیه کن ازهمون مدرسه آموزش ببین وبهش یادبده،یااینکه اگه وضعتون خوبه براش معلم خصوصی بگیربازم بایدشماباهاش تکرارتمرین کنی

براش معلم خصوصی بگیر یا خودت درسش بده

من حس میکنم اعصابشو ندارم چند سال اول ک فهمیدم جریانش اینطوره تا چند سال قبول نمیکردم افسردگی گرفتم الان مدتیه قبول کردم ولی متاسفانه عصبی شدم 

مشکل اینجاس یاد گیریش خوبه ولی بعد مدتی فهمیدم معلمش وقتایی ک تو یادگیری گیر میکرد میگفت معلمم منو م ...

وای خدا لعنتش نکنه😡😡

اخه اینجور بچه ها ک ببخشید نفهم نیستن اتفاقا خیلی خوب میفهن و یاد میگیرن 

و درک عجیبی دارن اینقدرم باتربیت و مهربونن خدا میدونه 

من حس میکنم اعصابشو ندارم چند سال اول ک فهمیدم جریانش اینطوره تا چند سال قبول نمیکردم افسردگی گرفتم ...

میدونی عزیزم معلمی کاره خیلی سختیه و مطمئنا اگه ی ادم درست وارد زندگیش بشه روحیه اون دختر هم بهتر میشه بالاخره ی دوسته حدید میشه براش

😍با قلب مهربونش بگو براهمه ما نی نی سایتیا دعا کنن

متاسفانه سال سوم کلاس اول بود عذرشو خواستن  خصوصی چقد میگیرن

با اموزش و پرورش شهرتون صحبت کن بهت میگن.. خودشون براش معلم خصوصی میفرستن اگر نفرستادن یه معلم از اموزشگاه براش استخدام کن نگران یادگیریشم نباش عزیزم ادم های سالم دیر میگیرن درس رو این بچه ناز با این شرایط و معلم بی شعوری که کتکش زده حق داره منم بودم یاد نمیگرفتم چیزی   اصلن ناراحت نشو و کاری که گفتم بکن انشالله موفقیتش رو ببینی    

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓