2777
2789

مامانم دو سه روز قبل موئد پریود میشه همیشه

یه ۱۰ روز قبل رفته بود حجامت

همیشه ۳ روز خون ریزی داره و روز ۴ و ۵ لکه بینی شایدم تموم کنه

الان سه روز پریود شده

روز اول کامل خونریزی داشت از روز دوم لکه بینی داره

خودشم استرس داره بچه باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه نگرانی ندارن ... احتمال بارداری خیلی کمه چون میگی روز اول خونریزی زیاد داشته... اگر باردار بود پریودی از اول خیلی خیلی کمه .... اونم احتمالش خیلی کمه که طرف باردار باشه و پریود هم بشه... نگران نباشید ...محض احتیاط به متخصص مراجعه کنید چون کیست یا هر مشکل دیگه ای هم می‌تونه چنین وضعیتی رو ایجاد کنه

خب اینکه نگرانی ندارن ... احتمال بارداری خیلی کمه چون میگی روز اول خونریزی زیاد داشته... اگر باردار ...

گلم ممکنه تاثیر دارو هم باشه

دیکلوفناک و دست هاش درد میکرد مدتی دارو مصرف میکرد

گلم ممکنه تاثیر دارو هم باشه دیکلوفناک و دست هاش درد میکرد مدتی دارو مصرف میکرد

بله ممکنه باشه اما بهتره به دکتر مراجعه کنند.من مادرم قبل از سن  یایسگی پریود هاش قطع شده بود رفته بود متخصص پلیپ دهانه رحم داشت درمان کرد خوب شد. و بعد از چند سال سر موعد سن یایسگی یایسه شد