2777
2789

من خیلی کیک درست میکنم و واقعا کیک هام هر بار خوب میشد

الان دو بار درست میکنم هر دو بار کیکم خمیر میشه تو فر درست میکنم از قبل فرو میزارم گرم میشه در فرو تا موقع پختباز نمیکنم کیکم پف میکنه ولی موقعی که میپزه میزارم خنک بشه پفش میخوابه و خمیر میشه

ارد هم الک میکنم مثل دفعه های قبل نمیدونم کجای کارو اشتباه کردم

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمزن برقی هم نزن موادتو با دستی هم بزن 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

نکته اول

همه مواد مصرفی باید به دمای اتاق برسن

نکته دوم همزدت تخم مرغها همراه شکر خیلی مهمه

نکته بعد میزان بکینگ پودره

نکته بعد اگر ماست یا شیر استفاده میکنید میزانشو دقیق بزنیدو ولرم باشن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز