2777
2789

کلیه هات میترکه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسمومیت هم هست حتی خطر مرگ هم هست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

به کبد و کلیه و معده و روده آسیب می رسه در ضمن ممکنه فشار بیفته و کار به سرم و آمپول برسه...

ریزش مو و کمبود آهن هم از اثرات دیگه ش هست...

یه چیز دیگه هم اینکه با غذا نخوردن لاغر نمیشی چون باید کالری آروم آروم از مقدارش کم بشه بعد بدن به سوخت و ساز بیفته و لاغری اتفاق بیفته 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

در ضمن رژیم اصولی با ورزش اتفاق بیفته بهتره گلم...

با رژیم آب آنقدر بی حال میشی که حتی ورزش هم نمی تونی بکنی

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
به کبد و کلیه و معده و روده آسیب می رسه در ضمن ممکنه فشار بیفته و کار به سرم و آمپول برسه... ریزش م ...

خب اخه شنبه هفته دیگ قرار با یسری ادمای جدید رو به رو بشم که خیلی مهمه واسم لباسی که میخام بپوشم به تنم بیاد من بدنم پفه عین بادکنک شدم فقطم باس ن و شکم و پهلو چاقی گلابی طورم😢

😂😂😂😂

برای این که رژیم غذایی تو تعادل باشه کالری دریافتیت با کالری که میسوزونی باید مساوی باشه  این جوری وزنت ثابت میمونه

اگه میخوای لاغر شی باید کالری دریافتیت و کمتر کنی و فعالیتت و بیش تر

اگه هم میخوای چاق شی که برعکس

برای این که زنده بمونی هم نیاز داری به انرژی که از مواد قندی توی غذاهایی که میخوری بدست میاد

حالا اگه غذا نخوری قند به بدنت نرسه چی میشه؟

هر چی ذخیره مفید داری تو بدنت جای قند استفاده میشه و نابود میکنی خودتو

پس نکن همچین کاری 

خب پس چکار کنم تا شنبه دیگ یکم اوضاعم بهتر بشه🤕

تا شنبه تا فردا!؟میخوای چیکار 

یا برای هفته بد 

ورزش سنگین انجام بده و سالم خوری 

شکر و کربوهیدرات نخور 

سبزی جات و اینا بخور

تا شنبه تا فردا!؟میخوای چیکار  یا برای هفته بد  ورزش سنگین انجام بده و سالم خوری  ...

هفته دیگه😢

ورزش سنگین مثل چی؟میشه کمکم کنی؟از امشب برنج و نون و قند و حذف کنم خوبه؟

هفته دیگه😢 ورزش سنگین مثل چی؟میشه کمکم کنی؟از امشب برنج و نون و قند و حذف کنم خوبه؟

برنج و نون کم 

قند و شکر حذف 

ورزشای هوازی بزنی تو نت میاره من اسماشونو قشنگ بلد نیستم 

چند کیلو مگه اضاف داری؟

برنج و نون کم  قند و شکر حذف  ورزشای هوازی بزنی تو نت میاره من اسماشونو قشنگ بلد نیستم&n ...

پونزده 

البته پفم دکتر که رفتم گف تو پف کردی چاق نیسی فقط پف کردی و فقط ورزش کن