2777
2789
عنوان

تروووخدا یکی به من بگه چیکار کنم😭😭کنکوریااا دانشجوعا

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 21 پست

برای رفع استرس 

رو ورق بنویس من از پسش بر میام و موفق میشم شب موقع خواب صبح بعد از بیداری تکرار کن 

و افکارت رو بنویس تا تخلیه شی اگه منفیه برگه رو پاره کن و افکار مثبت رو تلقین کن 

مدیتیشن و ارتباط با خدا و دعا 

با خودت حرف بزن و متقاعد شو که اولا از پسش بر میای و اگرم نشه نمیشه به جهنمممم

رقص و موزیک رو توصیه میکنم یه 5 تا 10 دقیقه داشته باش استرس رو کم میکنه و روحیتو بهتر و شاد تر 

تمرین و تست زنی زیاد 

به ازای هر 5 درصد یا 10 درصد پیشرفت برا خودت یه جایزه بذار

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ترس؟ دنیا به آخر میرسه مگه؟ یه نفر قبولی دارو بود اتفاقا اونم تا یکی دو ماه آخر درصداش افتضاح ولی با ...

اره طوریه دیگه واسم شده آرزوی محال🥺

ممنونم عزیزم چشم دستت درد نکنه از امروز دیگ زیاد تست کار میکنم ب امید خدا🥺💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عالی😍😍مرسییی واقعاا خدا خیرت بدهه

🙏انشالا موفق میشی و بهترین نتیجه رو میگیری ❤️همین که برام دعا کنی کافیه نیازی به تشکر نیسش 

راهکار هایی هم که گفتم خیالت تخت باشه که تضمینیه  اگه صبوری کنی و تا آخر پیش بری قطعا پیروزی از آنِت میشه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
🙏انشالا موفق میشی و بهترین نتیجه رو میگیری ❤️همین که برام دعا کنی کافیه نیازی به تشکر نیسش  ر ...

انشالله به هرچی میخای برسی دعات میکنم هی..چون کسیو نداشتم اینارو بهم بگه راهو روشن تر کنه و دیگ مجبوری تاپیک زدم.ممنونم عزیزم😍❤

انشالله به هرچی میخای برسی دعات میکنم هی..چون کسیو نداشتم اینارو بهم بگه راهو روشن تر کنه و دیگ مجبو ...

🙏🌹✌️از پسش بر میای به بقیش فکر نکن فقط تست زیاد آزمون از کنکور ها ی اخیر  رفع اشکال و تمرین و تمرین و تکرار و مرور 

دعا و دنس و موزیک و مدیتیشن و مراقبه برای رفع استرس

تو میتونی 💪از دعا ی قشنگت هم ممنون