2777
2789
عنوان

طلا ارزون میشه

328 بازدید | 17 پست

بنظرتون طلا گرونتر میشه یا ارزون؟

الان یه مقدار پول دارم میخام بینیمو عمل کنم

ولی نوبت عملم مرداده

تیر ماه هم باز پول میاد دستم  میخام پول تیرماه رو بدم طلا

بنظرتون پول الانمو بدم طلا؟ یا تیر

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا دیدی چیزی ارزون بشه؟؟؟

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

نمیدونم اما خودم یه مبلغ داشتم طلارو۱۳۹۰بودخریدم البته من بچشم چندساله خریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان چون روز ب روز گرون تر میشه،من اخر اسفند گرمی یک و ۲۰۵گرفتم الان یکو۴۰۰ ب امید ارزونی نشین

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره  دوستم حدود ۲ سال پیش سکه گرفت ۱۴ بعد تا نه و ششصد اومد تا حالا تو ضرر بود تازه رفته رو قیم ...

طلا تابستونا اوج‌میگیره

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

منم یه مقدار پول دارم 

نمیدونم گوشی بگیرم یا طلا

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

عمل بینیت چقدر میشه عزیزم؟

اگ غلط املایی داشتم ببخشید مال اینه که تند تند تایپ میکنم 🤭❤این فقط یه روز بده نه یه زندگی بد   زندگی شادی رو براتون آرزو مندم  . برام دعا کنید آرزو های زیادی دارم که باید برسم به همشون بهم بگین منم براتون دعا کنم همتونو دوست دارم و به چشم رفیقای خودم نگاهتون میکنم تا زمانی که بی احترامی نبینم چون رفیقای من همشون شاد و شنگول و با ادب و منطقی و باشعورن🤤🤍ماچ به کلتون خوبای من