بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم اما خودم یه مبلغ داشتم طلارو۱۳۹۰بودخریدم البته من بچشم چندساله خریدم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
سلام.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
اگ غلط املایی داشتم ببخشید مال اینه که تند تند تایپ میکنم 🤭❤این فقط یه روز بده نه یه زندگی بد زندگی شادی رو براتون آرزو مندم . برام دعا کنید آرزو های زیادی دارم که باید برسم به همشون بهم بگین منم براتون دعا کنم همتونو دوست دارم و به چشم رفیقای خودم نگاهتون میکنم تا زمانی که بی احترامی نبینم چون رفیقای من همشون شاد و شنگول و با ادب و منطقی و باشعورن🤤🤍ماچ به کلتون خوبای من