دیشب گربه کوچولومو واگذار کردم از دیشب حالم خیلی بده... شوهرم که پاشد رفت... به دوستمم گفتم فقط مسخرم میکنه😔چرا آخه... واقعا اینقدر سخته...؟ آخه حداقل همدردی بلد نیستین چیزی هم نگین که دل آدم بیشتر بشکنه😢 بخدا الانم با گریه مینویسم. حتی فامیلامونم فوت کرده بودن انتظار داشتم شوهرم یه کم آرومم کنه اما عین خیالش نبود😔دلم خیلی میگیره از بی رحمی آدما💔آخه خودم همش سعی میکنم تو شرایط سخت اطرافیانمو آروم کنم💔لعنت به من😔
خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستتو نمیدونم ولی آقایون یه قصاوت قلب خاصی دارن...
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
آره واقعیتش ترسیدم رهاش کنم. گفتم طفلی برای یه لقمه غذا باید با گربه های دیگه بجنگه😔دیشب یه خونواده ۴نفره از شهریار اومدن بردنش. خانواده خوبی بودن خداروشکر. مادر و دوتا دخترش عاشق گربه ها بودن. وضع مالی خوبی هم داشتن فکر میکنم امکانات خوبی براش فراهم کنن. جای اون خوبه اما من ازدیشب کارم شده گریه😢همش دلتنگشم... فکرکنم حداقل چند روز زمان ببره برام عادی شه💔
خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم