2777
2789

چ تجربه ای دارین یا شنیدین؟

من پارسال متوجه شدم ۴میلی دارم بدون ترشح هورمونی.

ب نظرتون پیگیری کنم یا نمیخواد و همونجوری میمونه؟

🤔

خدایی نکرده اگ رشد کنه مثلا تو یه سال چقد رشد میکنه؟

🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومور مامانم داره اون یکیشو ک نوشتی نمیدونم چیه ولی دوماه پیش عمل کرد هنوز شیش میزنه دکتره گفته باز بیا عملت کنم ک مامانم گف نه زنداییش داشت دستش نزد دور از جون۱۰۰سالش شد مرد دیگه

تومور مامانم داره اون یکیشو ک نوشتی نمیدونم چیه ولی دوماه پیش عمل کرد هنوز شیش میزنه دکتره گفته باز ...

مامانت تومورش قسمت هیپوفیز مغزش هست؟

واقعا زن داییش باتومور۱۰۰سال عمرکرد؟بیناییش آسیب ندیده بود؟

مامانت تومورش قسمت هیپوفیز مغزش هست؟ واقعا زن داییش باتومور۱۰۰سال عمرکرد؟بیناییش آسیب ندیده بود؟

والا۱۰۰ساااال دیگه بیناییشو نمیدونم 

اما تومور مامانم نمیدونم کدوم قسمت بودا خودش ک میگه بیناییشم اسیب دیده بود اما ما میگیم بخاطر ضربه ای ک ب سرش خورده بود بیناییش کم شد(زنداییشو منم تازه فهمیدم خودمم تعجب کردم اون زمانا ک جراح اینجور نبود اینم دستش نزد کلی هم عمر کرد)الان ی قسمت از استخون جمجمه مامانمو در اوردن میگه انگار چاهه😂