2777
2789
عنوان

به نظرتون این حقوق خوبه + جزئیات

278 بازدید | 29 پست

یه شغلی هست ک حقوقش ب این صورته ب نظرتون برای ی مجرد ک توی تهرانه خوبه این حقوق؟ 

از ساعت 8 تا 17 فقط استخدام خانم

(به دلیل زنانه بودن محیط) 6.000.000 تومان ثابت + پورسانت + بیمه دریافتی بالای 6.500.000

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اجاره و کرایه و خورد و خوراک رو کم کنی چیزی تهش میمونه برات؟ یا بدهکارم میشی؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

هر شغلی از بیکاری بهتره 

توی شغل دنبال پیشرفت و افزایش مهارت باشید 

وضعیت خانمهای بی مهارت و بی تلاش اینجا رو ببینید که چقدر عاجز هستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عزیزم تو شرایط فعلی ک اصلا کار پیدا نمیشه خوبه، همین ک فعالیت داری و دستت تو جیبته برو حتما...

العی ک موفق باشی

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
خب اجاره و کرایه و خورد و خوراک رو کم کنی چیزی تهش میمونه برات؟ یا بدهکارم میشی؟

خونه اجاره ندارم 😂

هر شغلی از بیکاری بهتره  توی شغل دنبال پیشرفت و افزایش مهارت باشید  وضعیت خانمهای بی مها ...

چ قدر قشنگ 👌🏻