2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

429 بازدید | 64 پست

دخترم ۵ سالشه و چند ماهه مهد میره دائم مریضه چند تا متخصص پرسیدم میگن الانم نگیره موقع مدرسه میگیره 

خود دخترمو علاقه ی خیلی زیادی داره به مهدش

ولی میترسم آخر این مریضی ها کار دستم بده، دیوونه شدم از بس فکر کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه

بچه وقتی میره مدرسه و تو یه محیط بسته ساعت زیادی  با تعداد زیادی بچه هس 

مریضی های ویروسی میگیره

امسالم نگیره،بره مدرسه میگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسر منم اوایل خیلی مریض میشد تو مهد ولی عادیه ...بدنش کم کم قوی میشه ...بهش برس و یادبده بشوره هی دس ...

دقیقا من داداشم ابتدایی بود از همکلاسیاش ابله مرغون گرفت من دبیرستان بودم ابجیم دانشجو

تااون سن نگرفته بودیم

داد بما

منم دادم به همکلاسیام

ینی هرکی نگرفته بود گرفت🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خوبه که دوس داره و می مونه دختر من کلاس زبان گذاشتمش اصلا سرکلاس نمیرفت گریه میکرد اوایل خودم میرفتم توی کلاس باهاش میموند ولی دیگه حتی با حضور خودمم حاضر نشد بره گریه میکرد میگفت بریم خونه الان نگرانی من برای امساله که قراره پیش بره اگه سرکلاس نمونه چکار کنم لطفا منم راهنمایی کنین؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
همیشه ماسک میزنه ولی انگار هیچ اثری نداره، آنقدر تنهاس میگم نرو گریه میکنه

متولد چنده؟

دیگه امسال باید بره پیش 

مهد نره،مدرسه رو چه میکنی؟

به نظرم عادی هست  هر کسی فرستادن مدرسه همون سال اول انواع بیماری ها رو گرفته  حداقل برای ...

خانومی یه سوال دارم یعنی اگه من یه سال دیگه صبر کنم این بدنش قوی‌تر نمیشه؟ باز همین مشکلاتی دارم؟ پوست و استخون شده