2777
2789
عنوان

می‌خوام غذا درست کنم ولی وقت ندارم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 49 پست
ببین تجربه ای به اون صورت ندارم و آگاهی نسبت به این وسایل. شما میدونی؟

منم ندارم مادرم خانه دارهست وخودمم مجرد اما مطمئنم درآینده همین مشکل رو خواهم داشت 

زودپز هم خوبه ها تونت سرچ کن

میشه یکم بگید ازش. چجوریه کار باهاش؟تایمر داره؟راهتمایی میکنید

اره یدستگاه برقیه که مدت زمان پختش زیاده واهسته میتونین غذا بزارین تا وقتی از سرکار بیاین اماده باشه من خودم ندارم ولی خواهرم داشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زودپز استفاده کن من سر یه ساعت غذام حاضره همیشه لوبیا نخود خیس میکنم تو فریزره تا بخوام غذا بذ ...

میشه بیام خصوصی ؟؟خیلی سوال دارم راجع به این موضوع فکرمو درگیر کرده 

کار کردن باهاش چطوره؟ همه رو باید یکجا ریخت و روی تایمر گذاشت؟

آره راحته. همه را با هم میریزیم.  تایمر داره  الکترونیکی. 

صفحه نمایش. 

خوراک سریع میپزه. خورشت قرمه سبزی هم سریع میپزه. 

یعنی یه ساعتم وقت اشپزی نداری باید برنامه ریزی کنی شبها غذا بپز 

عزیزم من دو جا کار میکنم 

کی به خودم و خونه برسم؟

استراحتم چی پس؟

بعضی وقتا توانشو ندارم واقعا

زودپز برقی جواب میده؟نثلا برای قرمه سبزی نیازه از قبل لوبیا رو بپزم؟ یا همه رو یکجا باید ریخت و روی ...

من زود پز برقی نسولند دارم میزارم روی حالت بخار پز 2 ساعته همه رو باهم میریزم قشنگ میپزه بعدم میره روی گرم کن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من زود پز برقی نسولند دارم میزارم روی حالت بخار پز 2 ساعته همه رو باهم میریزم قشنگ میپزه بعدم میره ر ...

مثلا بخوام یه خورشتی آماده کنم 

مثل قیمه 

پیاز و لپه و ادویه جات و گوشتو لیمو همه رو بریزم؟؟مثلا ممکنه وسطای تایم پخت نیاز باشه خودم کنار دستگاه باشم؟مشکلی پیش نمیاد؟

مثلا بخوام یه خورشتی آماده کنم  مثل قیمه  پیاز و لپه و ادویه جات و گوشتو لیمو همه رو بری ...

پیازش سرخ کن بقیه رو بریز و برو 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹