2777
2789
عنوان

دختر هفت ماهه ام هیچچچچی نمیخوره

420 بازدید | 63 پست

دخترم هیچی نمیخوره به محص اینکه حس کنه یه چی تو دهنش گذاشتم انقد عوق میزنه تا بالا بیاره 

فرنی سرلاک نشاسته لعاب برنج هیچی نمیخوره 

عاجزم کرده شیر هم کم میخوره کلن ۷۱۰۰ وزنش 

البته رفلاکس هم داره شیر هم نان کامفورت (دیگه از پنج ماهگی به هیچ عنوان شیر خودمو نخورد)

چیکار کنم چه دکتری ببرم 

تا حالا شیش هفت تا دکتر بردم برای رفلاکس و اینا 🥲🥲🥲

میگذره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر اطفال خوب و سرشناس ببر تو شهرتون. شیر خشکشو همینجور ادامه بده. هرغذایی درست میکنن به لب و دهانش بمال مزه کنه. حتی غذاهایی که برای خودتون میپزی این تجربه خودمه. غذای اطفال هم چیزای دیگه رو امتحان کن مثله سوپ و سیب رنده شده حریره بادوم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
اگ اندازه دوتا قاشق چای خوری میخوره کافیه

اره خیلی بخوره همینقد 

قاشق بعدی انقد عوق میزنه که نگو 

دهنشو باز نگه میداره انگار فلفل ریختم توش،که یه وقت قورت نده