2777
2789
عنوان

خیر سرم زن مهندس شدم 😒😒😒

3033 بازدید | 75 پست

مثلا میگفتم درامدش خوبه دیگه چه کنم چه کنم نمیکنم بعد حالا واسم یه کفش یا لباس تابستونی نمیخره خودمم تحصیل میکنم هم بچه دارم شغلی ندارم فعلا. ولی قسط هم داریم وقتی میبینه اینجوریه باید تو فکر شغل دوم باشه دیگه حق ندارم من؟ 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

خودت به فکر کار از منزل باش😑

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندس چی هستن؟

مهندسا بر خلاف دک و‌پز اسمشون درامد پایینیی دارن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

آخه... 

تازه مهندسه؟  یعنی بچه مهندسه؟ 

اولشه... بابا 

هر چه قدیمی تر بشن پولوار تر میشن 

حالا  هر جایی که درآمد نداره. 

چقدر زود ازدواج کرده. 

باید اولش میرفت جنوب پول جمع کنه بعد بیاد ازدواج کنه.