2777
2789
عنوان

به نظرتون بچم چیه؟

314 بازدید | 23 پست

من روز موعد بی بی زدم خیلی پررنگ بود 

چندین روز بعد  بتا دادم  یازده هزار بود 

رفتم سونو  و اینا 

همش ویار دارم   از صبح تا پنج عصر  

دیگه قرص خوردم  بهتر شدم  

همش شوری و قره  و  پفک اینا دوست دارم 

بستنی و کیک دیگه دوست ندارم  میخورمم حالم بد میشه ویار میگیرم 

حدستون چیه ؟

خدایا شکرت. 

بنظرم پسره

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دقیییییقا اینجور بودم بتامم بالا

منم سر پسم بتام خیلی کم بود    بتای اینو که دیدم  خودم  فوری گفتم دختره    ولی حالت هام مثل پسرمه   بجز ویارم که بدتره

خدایا شکرت. 

حدس و حسم میگ دختر

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم