2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش خرافاته لقاح اسپرم و تخمک باعث بارداری میشه باقی حرقا چرندیاته شیش ساله هرکاری بگی کردم چله بری هم کردم همش دروغه پول دور ریختنه اسپرم همسرم ضعیفه 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
چیزای گرم بخورید تا زودتر بشه

منم مث استاتر هستم همشم گرمی میخوریم بازم هیچ

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

من خالم باردار نمیشد، دکتر رفته بود مشکل نداشتن، چله بری کردن بعد دوماه باردارشد، برای بچه دومشم همینکاروکرد

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

خرافاته عزیز من، خرافات

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

منم شنیدم ولی نمیدونم چیه شنبدم اگه روز عروسی یا عقد یا خواستگاریو و نامزدی کسی بمیره بعدش بچه دار نمیشه طرف   دیدم خیلیا اوکی کردن و شده  

همش خرافاته لقاح اسپرم و تخمک باعث بارداری میشه باقی حرقا چرندیاته شیش ساله هرکاری بگی کردم چله بری ...

عزیزم بعضیا هستن کلا آقاو خانوم هیچ مشکلی ندارن و نمیشه، شما میگین اسپرم همسرتون ضعیفه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
عزیزم بعضیا هستن کلا آقاو خانوم هیچ مشکلی ندارن و نمیشه، شما میگین اسپرم همسرتون ضعیفه

والا یکی از دوستامم ۹سال حتی رفت سوئد ولی بچش نشد همه میگفتن سالمن اونام چله بری انجام دادن ولی بازم نشد ببین عزیزجان خواهشا ترویج خرافات نکنید طرف دلگرم میشه ولی بعدش میبینه هیچکدوم از این پیر و ویغمبرا کاری نمیکنن از تو داغون میشه آدم میفهمی؟شایدم هنوز مثل من انتظار چندین ساله نداشتی که بفهمی وقتی هیچ چیزی جوابتو نمیده چه حال بدیه،گفتن پدرت باید دعا کنی براش دعا کردیم ولی مرد ببین پس باید پذیرش کرد این چیزا رو اینا طبیعت هر انسانیه ربطی به چله و این خیالات نداره اینا رو طی اینهمه عمر که از این دنیا گرفتم فعمیدم

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

من و جاریم تو یروز عقد کردیم و تویسال عروسی، مادربزرگ همسرم بعد عروسی بمن گف هرموقع اولینبار بعد عروسیت جاریتوتو دیدی داره میاد خونه وارد اتاقی ک تو هستی میشه قبل رسیدنش برو بیرون، ب هردومون گف من بچه بودم باورکردن رعایت کردم، ولی اون میگف ول کنین این حرفارو من همونسال باردارشدم ولی جاریم مشکلینداشت ولی سه تا سقط بی علت داشت

من اینکارو انجام دادم همون ماه باردار شدم،میری تو قبرستان از روهفتا قبر رد میشی زیر لب با خودت میگی چله بریدم چله ادمیزاد دیو و پریزاد عروس و داماد ونوزاد،از کنار هر قبر ی کوچولو خاک بردار ومدام باخودت ذکر رو بگو بعدش اصلا پشت سرتو نگاه نکن از قبرستون بیا بیرون برو خونه خاکه رو بریز تو آب حمام کن اخرش با اون آب و خاک غسل بنیت باردار شدن بده،اینو تو ی گروهی ی دختری گفت انجام دادیم واقعا بیشترمون همون ماه باردار شدیم

والا یکی از دوستامم ۹سال حتی رفت سوئد ولی بچش نشد همه میگفتن سالمن اونام چله بری انجام دادن ولی بازم ...

درس میگین،منم چیزی که دیدم رو گفتم عزیزم، انشالله ک هرچی تو دلت هس بهش برسی