2789
عنوان

استرس زایمان

539 بازدید | 28 پست

سلام بچها من الان 36هفته ام و تازه پیاده روی درحد نیم تا یکساعت رو شروع کردم قبلش هیچ فعالیتی نداشتم  ازالان ورزشایی که برای زایمانه (مثلا حرکت گربه و پروانه و اسکات)رو انجام بدم زود نیس؟ میترسم بعد ورزشا سریع دردم بگیره😅تا الانم معاینه لگن نشدم برای اونم خیلی استرس دارم چطور معاینه میکنن درد داره؟ 

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیروز رفتم مطب دکتر ، دکتره دخترش رو فرستاده اروپا درس بخونه می‌گفت شهریه دانشگاهش شده ۱۷۸میلیون، به همه مریضاش می‌گفت سزارین خیلی بهتره، و فقط برید بیمارستان نیکان. از قبلش هم ۳تومن تو مطب به دکتر باید پرداخت کنید.

دیدم دکتره برای گذران امورات زندگیش و خوش بودن دخترش تو اروپا چقدر خانوما رو به سزارین تشویق میکنه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
الان سی و هشت هفته سه روز  خودم سز رو انتخاب کردم

والا من خیلی سردرگمم کلا فوبیای زایمان دارم هم ازسزارینش میترسم هم از طبیعیش موندم چیکارکنم هزارتا سوال تو مغزمه و نمیدونم چیکارکنم🥺

دیروز رفتم مطب دکتر ، دکتره دخترش رو فرستاده اروپا درس بخونه می‌گفت شهریه دانشگاهش شده ۱۷۸میلیون، به ...

اره خب الان جدیدا بگی میخای طبیعی زایمان کنی همه تعجب میکنن نمیدونم والا بهرحال من از هردوش میترسم. ولی اگه دکترم گفت میتونم طبیعی زایمان کنم میرم برای طبیعی

والا من خیلی سردرگمم کلا فوبیای زایمان دارم هم ازسزارینش میترسم هم از طبیعیش موندم چیکارکنم هزارتا س ...

منم همینطور بودم اما دلو زدم ب دریا و سزارین انتخاب کردم ولی بازم میترسم 🥲😂

منم همینطور بودم اما دلو زدم ب دریا و سزارین انتخاب کردم ولی بازم میترسم 🥲😂

عزیزم برات دعامیکنم زایمان خوبی داشته باشی و ان شالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری😅درکت میکنم که الان خیلی استرس داری ولی به این فکر کن هرچقد سخت این روزاهم قراره تموم شه و قراره نی نی رو بالاخره بعد 9ماه ببینی🥺😍

اره خب الان جدیدا بگی میخای طبیعی زایمان کنی همه تعجب میکنن نمیدونم والا بهرحال من از هردوش میترسم. ...

طبیعی هم بستگی به بدن خودت داره و کنترل نفس کشیدنت، که البته برای همونم بهت بیحسی میزنن و در حد پریودی خفیف درد رو متوجه میشی، هر دوتاش سختی های خودش رو داره ولی بنظرم سزارین داره شکم و رحم پاره میشه یکم بیشتر در موردش فکر کن

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته