2777
2789

من دوتا رفیق دارم که صمیمی هستیم باهم حدودا دوسالی میشه رفیقیم

عصر با یکیشون تصویری حرف میزدیم یهو نتش پرید بعد گف که یکی از دوستام زنگ زد با هم بریم بیرون ولی نگف کیه قرار شده بود ۷ برن بیرون منم تک خونه بیکار بودم هی میگفتم خوش بحالتون برین خوش بگذرونین کاش یکی بود منم میرفتم باهاش و اینا‌.قطع کردنی هم گف که ببخشیدا این دوستم غریبس وگرنه میگفتم توام بیای باهامون . بعد الان داشتیم چت میکردیم یهو از دهنش پرید که با اون یکی دوستمون باهم بیرون بودن و فلان حرفو زدن و دید سوتی داده آفلاین شد..

خیلی دلم شکست که با هم رفتن بیرون و نخواستن منم باهاشون باشم ، من از بچگی تنهام از رفیق شانش نیاوردم همیشه دلم میخواس دوستام واسه من اونجوری باشن که من براشون هستم ولی از اولش سر هیچی همیشه یا نارو میزنن بهم یا خیانت میکنن و تنهام میزارن

چقد تنها و بدبختم💔

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید علتش رو تو خودت کنکاش کنی .بشین فکر کن چرا جذب همچین آدمهای بی معرفتی میشی شاید باور نکنی ولی حتما شگفت زده میشی وقتی علتش رو در یک ناکامی یا شاید عزت نفس پایین در خودت ببینی ..در واقع خیلی از انتخابهامون حالا چه دوست چه همسر ریشه در شخصیت خودمون داره وگرنه آدم خوب کم نیست.

ببین باید علتش رو تو خودت کنکاش کنی .بشین فکر کن چرا جذب همچین آدمهای بی معرفتی میشی شاید باور نکنی ...

اخه همیشه ی خدا همچین آدمایی گیر من میان

همیشه از جون و دل مایه میزارم با شادیاشون از ته دل شاد میشم و با غم هاشون پا ب پاشون گریه میکنم ولی خودم همیشه تنهاترینم

هی بابا هیچ کی مث خود ادم هوای خودشو نداره مهم نباشه واست منم دوازده ساله با یکی رفیقم خیلی از اینکا ...

آدم وقتی خودش زیادی دل میسوزونه و بها میده تو اینجور موارد دلش میشکنه

آدم وقتی خودش زیادی دل میسوزونه و بها میده تو اینجور موارد دلش میشکنه

خوبی کن بدون انتظار رفتار خوب از کسی رمز موفقیته من انقد خوردم از رفیق ولی همیشه خوبم باهاش

🌵خسته از خنده هایِ غمگین!(:🖤‌‌  
اخه همیشه ی خدا همچین آدمایی گیر من میان همیشه از جون و دل مایه میزارم با شادیاشون از ته دل شاد میش ...

مث من 😂😂😂 براشون عرر میزنم ولی عین خیالشون نیس منم هستم

🌵خسته از خنده هایِ غمگین!(:🖤‌‌  
اخه همیشه ی خدا همچین آدمایی گیر من میان همیشه از جون و دل مایه میزارم با شادیاشون از ته دل شاد میش ...

همبن‌که از جون و دل مایه می‌زاری کار رو خراب می کنه چون دوستی یه رابطه برابر باید باشه نه اینکه یه طرف زیاد محبت کنه اون یکی هیچی.سعی کن این اشتباه رو دیگه تکرار نکنی اونوقت ببین رابطه چقدر خوب میشه