2777
2789
عنوان

کنکور

220 بازدید | 20 پست

سلام. امسال کنکور دارم..سال دوممه.. سال اول هیچی نخوندم. امسال تلاش کردم.. از وقتی چشم باز کردم عاشق پزشکی بودم. کنکور های سالهای قبل هم که زدم تقریبا نتیجه خوب بوده. آزادم بیارم میرم.

ولی استرس دارم. چون نتیجه کنکورم برام عین مرگ و زندگی میمونه. چون اگه نشه دیگه هیچ نقطه روشنی تو زندگیم ندارم. نمیتونم به هیچ رشته دیگه ای فک کنم. جوری که حتی اگه قبول نشم شاید دست به کارهای خطرناکی بزنم. شاید بخوام بمیرم. میشه برام دعا کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما برات دعا میکنم دختر شجاع و تلاش گر ❤

تو حتما به رویاهات و آرزوهاتون می رسی .شک نکن 

ولی آخه عزیزدلم وقتی اینجوری میگی داری مسئولیت سنگینی روی دوشت می زاری که باعث استرس تو میشه 

پس بگونتیجه مهم نیست چون من با تمام وجود تلاش کردم و این ۲۰ روز رو هم تلاش میکنم .

بله حتما برات دعا میکنم دختر شجاع و تلاش گر ❤ تو حتما به رویاهات و آرزوهاتون می رسی .شک نکن  ...

ممنونم ازتون:)

هر آدمی ممکنه به یه دلیلی زندگی کنه. منم فقط به خاطر هدفم زندگی میکنم... نمیتونم هیچ‌ جوره باهاش کنار بیام که نشه. برام مهمه، بیشتر از جونم

اینا حس قبل از کنکوره فقط عزیز من ... منم همین بودم امیدوارم تو هم نتیجه دلخواهتو بگیری ولی تصور ...

نه حس قبل کنکور نیست. زیاد بهش فکر کردم... وقتی یه آدم آرزوهاش بمیرن چجوری می‌تونه دیگه ادامه بده؟

نه حس قبل کنکور نیست. زیاد بهش فکر کردم... وقتی یه آدم آرزوهاش بمیرن چجوری می‌تونه دیگه ادامه بده؟

منم همین فکرا رو میکردم :))) اگه سال دیگه یادم باشه میام همین جا ازت میپرسم نظرتو درباره این حرفا

فقط یه کم به من ناشناس این مسیر رو رفته اعتماد کن

بهت قول میگذره

اگه برسی خیرت بوده اگه نرسی خیرت بوده

تو تلاشتو کردی و نتیجه رو بسپر به اونی که باید ❤

ممنونم ازتون:) هر آدمی ممکنه به یه دلیلی زندگی کنه. منم فقط به خاطر هدفم زندگی میکنم... نمیتونم هیچ ...

حتما که همینطوره به قول یکی از دوستام پزشکی نقطه  و سر خط. تماممم😁

این روز های پایانی آینده میشه یه پرده سیاه مبهم . تو خیال آدم هزار و یک فکر مییاد که یعنی آینده من چی میشه آخه؟؟؟ 

اگر به ر ویاهام نرسم چی؟؟؟ ولی تهش می شه چیزی  خودت می خوای ها ولی چون این روزها مبهم با استرسش خودت رو اذیت میکنی .

این روز ها تو باید همش فعالیت داشته باشه و اجازه ندی حتی ۱۰ دقیقه به آینده فکر کنی چون اذیتت میکنه .انشالله که بعد کنکورت میای بهمون می گی آزمونت رو عالیییی سپری کردی .

منم همین فکرا رو میکردم :))) اگه سال دیگه یادم باشه میام همین جا ازت میپرسم نظرتو درباره این حرفا ف ...

ی سال دیگه نه... امیدوارم بعد اعلام نتایج بیام بهتون بگم قبول شدم:)) ۲ ماه دیگه