2777
2789
عنوان

بخاطر جنسیت بچم تحقیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 71 پست

ای گل بگیرن دهن همچین ادمایی رو😬

بچه مگه دخترپسر داره؟ 

افریده خدا هر چی هست مهم اینه سالم باشه😍

ملت نازا هستن در ارزوی بچه میسوزن اینا  دختر پسر میکنن😬

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی لیاقت نداره که خدا بهش دختر بده ،شما براتون دخترتون ارزش نداره که اجازه میدی اینجوری حرف بزنن ...

نمیتونم که برم گیس کشی خب حرف میزنن چی بگم من چون شکم اولمه تعیین جنسیت اینا برام نمیشد

بخدا شوهرم رو ابراست

میفهمم عزیزم 

ما یکی از اقواممون پسر دوستن یعنی فقط نوه و بچه پسر قبول دارن 

جالب اینجاست پسراشون یکی از یکی بدتره 

بعد کلا یه دونه دختر دارن همون دختر جزو یکی از بهترین وکیل های تهرانه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

ببین شاید خواهرشوهرت واقعا منظوری نداشته بهتره بدبین نباشی 

واااای اگه بدونی دختر چقد شیرینه 

من خودم دخترمو بیشتر از پسرام میدوسم 

بذار دنیا بیاد ببین همین مادرشوهرو پدرشوهرت چقد دوستش خواهند داشت ....

😎

یاد خودم افتادم🥺😔چقدر زجرم دادن بخاطر دخترم😭

الان هزار ماشاالله ده سالشه، ولی هیچوقت اون روزا و غمش از دلم نمیره. هیچوقت بابت دلی که ازم شکستن نمی‌بخشم‌شون.

مخصوصا پدرشوهرم.

اصلا به حرفهاشون فکرنکن.مهم تویی و بچه‌ت تموم شد رفت. الکی گریه نکن روحیه خودتو و اون طفل معصوم رو خراب نکن.

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

غلط کرد ن مسخره ها ،مقاله درمورد تعیین جنسیت جنین براشون بفرست همه شونو بلاک کن ،اصلا باشون حرف نزن ،چرا تفسیر ان تی رو بهشون گفتی ؟اصلا بارداریتو زود گفتی .من سه تادختر دارم .بین ۱۱ فرزندمتاهل پدر شوهرم و ۷تافررند متاهل پدرم فقط ما پسر نداریم کسی هم تاحالا کوچکترین حرفی نزده

ببین شاید خواهرشوهرت واقعا منظوری نداشته بهتره بدبین نباشی  واااای اگه بدونی دختر چقد شیرینه&n ...

اخه این مدت بارهااا تیکه کنایه انداختن.اینو اونو به رخ کشیدن.من خداروشکر میکنم بخاطر نعمتش

من ناشکر‌نیستم بقیه این حرفارو بهم میزنن

نباید مهم باشه برات من ۵سال تمام منتظر بودم در ب در این دکتر اون دکتر این عطاری اون عطاری این ماما خانگی اون ماما خانگی این دعا نویس اون دعا نویس 

همه راه ها پزشکی سنتی رفتم 

همه دکترها جوابم کرده بودن 

یهو خدا معجزه کرد برام 

چقدر تو این ۵سال مردم زخم زبون بد بد بهم زدن 

حالا عوضی ها منتظر جنسیت بچه م هستن فضول ها 

نمیذونن من چقدر زجر کشیدم چ شبها ک بیدار میموندم چ اشک ها نریختم فقط یکی بخاد دلم بشکنه واسه جنسیت جرواجرش میکنم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔