2777
2789
عنوان

بخاطر جنسیت بچم تحقیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 71 پست
نباید مهم باشه برات من ۵سال تمام منتظر بودم در ب در این دکتر اون دکتر این عطاری اون عطاری این ماما خ ...

بگو احمق ها من خدا بم رحم ‌کرده دامنم سبز شده کاش سه قلو دختر باشن اما باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین یدونه رو میارم دیگه نمیارم

اره بابا ولشون کن.ما یکی از فامیلهامون پزشک متخصصه.یه دختر فقط داره.همیشه میگه دختر وقتی بزرگ میشه تازه قدرش رو میدونی و میفهمی دخترداری چقدر خوبه.ولی خوب تو هم حق داری ناراحت بشی.خدا نکنه گیر ادم بدجنس و بیشعور بیفتیم

بگو احمق ها من خدا بم رحم ‌کرده دامنم سبز شده کاش سه قلو دختر باشن اما باشن

اره بخدا ..اونا ک نمی‌دونن من شوهرم چن ساعت تمام گشنه تشنه خسته دم در مطب میشنستیم 

فقط جنسیت معلوم بشه بخان حرف بی ربط بزنن میدونم چیکار کنم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خداحفظش کنه دیگم نمیرم خونشون رابطمم صفر میکنم

ممنون عزیزم، ان‌شاءالله بسلامتی بغلش بگیری، کار خوبی میکنی. از همه مهمتر اعصاب خودته. سلامت باشی🤲

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر
نمیتونم که برم گیس کشی خب حرف میزنن چی بگم من چون شکم اولمه تعیین جنسیت اینا برام نمیشد

من نمیذارم کسی اسم دخترم به زبون بیاره،من یه پسر ده ساله داشتم رفتم تعیین جنسیت خدا بهم لطف کرد یه دختر داد،خدا میدونه دخترم جوونمه،خدا میدونه چقدر عزیز،بذار بیادخترت

واقعا چه آدمای عهد بوقی

خدا بهت ارزش قائل شده دختر داده بهت چون دختر ظریفه و بزرگ کردنش کار هر کسی نیست

ملت ایران نمیدونم چرا همشون پسر دوستن اما در حالی هر دو جتسیت مهم اول سالم بودنشونه دوم هم که در آینده بچه های نام آور و موفقی بشن

به حرفاشون گوش نده اصلا همیشه در مقابلشون خوبیای دختر رو بگو و بسوزونشون دختر همیشه وفادار به پدر و مادرشه

هیچوقت نذار ارزش دخترتو پایین ببرن اگه همه خانواده ها اینجور بشن توی جامعه جای دختر و زن همیشه بعد مرد خواهد بود ساکت نشو هیچوقت

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

من فک می کردم نسل آدمایی که جنسیت زده هستن منقرض شده 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷