2777
2789
عنوان

بخاطر جنسیت بچم تحقیر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 71 پست
میفهمم عزیزم  ما یکی از اقواممون پسر دوستن یعنی فقط نوه و بچه پسر قبول دارن  جالب اینجاس ...

از اشناهای من

بچه اولشون دخترشد

سه سال بعد بازم دختر شد

شوهرش گفت من یه دختر دارم بسه

حالا بچه دنیا اومد استغفر الله الت نداره. نه دختره نه پسر صافه صاف

فقط یه چیزی مثه گوشت اظافه زیر نافش هست برای ادرارش

بارها بردنش ازمایش و سونو گفتن شاید بیضه مخفی داشته باشه ولی هیچی به هیچی

فقط تونستن شناسنامه پسر بگیرن و بچشون ده سال به بالا عمل کنن الت از روده براش بزارن که عملا نه نعوذ داره و نه باروره

از لحاظ ذهنی هم انگاری مشکل داره

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا جونم اگه قراره به من ده تا بچه دیگه بدی همشو دختر بده همشوووووووووووو

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
وای خدا جونم اگه قراره به من ده تا بچه دیگه بدی همشو دختر بده همشوووووووووووو

به منم خداجون🤩

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بیخیال بابا،حالا میگن چندسال دیگه پسردارم میشی میفهمی ک بخاطر پسردار شدنت هم گلی ب سرت نمیزنن فقط الان میخان حرصت بدن جنسیت بچتو بهانه میکنن،والا با این مشکلات ناباروری و مریضی ها همین که خدا بهت بچه داده شکرگزار باش و ب جنسیت فکرنکن،الان دیگه دختر و پسر فرقی ندارن و هردو میتونن موفق بشن فقط کافیه تلاش کنن،ب من هم چندسال تیکه پروندن بخاطر دخترم،خداروشکر الان دخترم همه پسراشونو می ارزه از نظر ادب و زرنگی، خودشون اعتراف کردن😁ضمنا بعد چندین سال با کلی دوا درمون از خدا بچه دوم خواستم که لطفش شامل حالم شده و قراره پسردارم بشم،ان شاءالله بچه سالم و صالح روزی همه منتظرا🌹چندسال دیگه پسردارم میشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شوهرم لو داده

امان از دهانی که بی موقع باز شود ....ببین من ۱۲ سال بعداز دومیم باردارشدم درعین اینکه تماام فوق تخصص ها میگفتن امکان نداره ولی خدا دختر داد بازم هرکس میپرسید میگفتم کاش دوقلو بودن .مادرشوهرم شنیدم گریه کرد پیش شوهرم بعدکه زنگ زد بهش گفتم شنیدم اینکا و ک دی اشتباه کردی مگه خودت ۶تا دختر داری بده مگه تقصیر منه یا شوهرم خدا داده اونم معذرت خواهی کرد ولی خانواده خودمم همینطور بودن گریه زاری ...

انشالله گلم زنده باشن

ممنون عزیزم،ان شاءالله دخملی ناز شمام بسلامتی ب دنیا میاد،اصلا یه ذره هم برات مهم نباشن،دخملی ک اومد همچین خودشو جامیده تو دل ها ک بقیه حظ کنن😁برام دعاکن بچم سالم بیاد ب دنیا

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
از اشناهای من بچه اولشون دخترشد سه سال بعد بازم دختر شد شوهرش گفت من یه دختر دارم بسه حالا بچه د ...

وای چه بد

در حق پسر ها هم ظلم میشه با این افکار پدر و مادر با ناشکری هاشون

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          
حتما سعی میکنم روی خودم بیشتر کار کنم

آفرین گریه نکن هیچوقت

سریال بازی مرکب به وضوح تنها سریالی بود که زندگی تمامی انسان های دنیا رو خلاصه میکرد                                              بهترین دوستت همیشه بهت خیانت میکنه،بهترین دوستت با اینکه میتونه کمکت کنه ولی نمیکنه،کسی که کنارته و اونو یه آدم ساده میدونی در واقع اصل کاریه،بعضی وقتا مجبوری کسی رو که خیلی دوست داری رها کنی،با اینکه به کسی کمک میکنی ولی اون در مقابلش ازت استفاده میکنه و دورت میندازه،تو امروز با چند نفر دوستی ولی آخرش هیچکدوم برات نمیمونن،کسی که فکر میکردی تا آخر کنارته به راحتی در مقابل طمع هاش فراموشت میکنه          

منم بعد دخترم خدا بهم پسر داد پسرعموی شوهرم ب شوخی گفت ب اشاره ب پسرم ک این فامیلیمون رو ادامه میده و یدک میکشه منم گفتم دخترم اگ وکیل شد دکتر شد فامیلی کی میری بالای تابلو دهنشو بست...من بابام چون پسردوست داشت و ما همه دختر بودیم بدم میاد الان واقعا یکی تبعیض قائل بشه 

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم