2777
2789
عنوان

مامان بابا

67 بازدید | 4 پست

بچه ها واقعا سوال شده واسم كه زن و مردي كه ٣٠ ساله ازدواج كردن و بچه ي ٢٦ ساله دارن چقد حق دارن دغدغه ي خونواده شونو داشته باشن؟

مامان من همش فكر و ذكرش پيش خونواده خودشه بابامم همينطور. سال هاس بهم ثابت شده اصلا هيچ كدومش حال و اينده من واسش مهم نيس! 

حق با كيه؟ اطرافيانم كه هميشه حق و به مامان بابام ميدن

الان من هفته ي ديگه نوبت جراحي دارم درماني و من استرس دارم بايد برم يه شهر ديگه واسه جراحي مامانم گير داده كه نه من برم خونوادمو بببنم دلم تنگه واسشون! جراحي من مهم تره يا خونوادش؟؟؟ بابامم همينه انقدري كه با عمه هام حرف ميزنه با من حرف نميزنه

فقط بگيد چيكار كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تو هم مشکل منو داری ..پدرم یکسالو نیمه فوت شده ..مادرم همچنان اصلا به فکر من نیست همش دنبال خانواده اش هست ..بااینکه متاهلم ولی نیازدارد مادرم کنارم باشه امانبوده هیچوقت حتی به تحریک بعضی از همون فامیلش بامن بدرفتاری هم میکنه .قشنگ میدونم چی میکشی..

عزیز تو هم مشکل منو داری ..پدرم یکسالو نیمه فوت شده ..مادرم همچنان اصلا به فکر من نیست همش دنبال خان ...

نميخوام تا ابد افسوس بخورم فقط دوس دارم بدونم بايد چيكار كرد! ما ايرانيا هم يه جوري تربيت نشديم مستقل باشيم