2777
2789

امروز رفته بودم کلاس از صبح تا ظهر از استرس شب فقط ۳ ساعت خوابیدم  کلاسمونم ورک شاپ بود من از اظطراب نمیتونستم یاد بگیرم و کار هایی که مربی میگه انجام بدم  تپش قلب داشتم هول شده بودم  تمرکز نداشتم دلم میخواست با گریه بدوبدو از اونجا فرار کنم  همه یاد میگرفتن ولی من کمک مربی همش پیشم بود نصف بیشتر کارارو اون کرد از دستمم کلافه شده بود من شده بودم عین خنگا...حالم از خودم بهم میخوره تصمیم گرفتم قرصایی که دکتر داده بگیرم و مصرف کنم  قبلش از عوارض قرص های ضد استرس  ترسیدم و نخوردم ولی الان دور از چشم پدرو مادرم رفتم پیش روانپزشک دور از چشمشونم میخوام قرصامو شروع کنم فکر کن تو سن ۲۰ سالگی چنین قرصایی باید بخورم ...روانشناسم فایده نداشت

ببخشید طولانی شد هیچکسو نداشتم درددل کنم مجبور شدم اینجا بنویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه اشکالی داره

ی قرصه که ترشح هورمونا رو تنظیم‌ میکنه

دیدگاهتو درست کن

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
مشکلی با قرصا ندارم از عوارض میترسم 

عزیزم عوارضش چیه مگه؟

از کاربرای همین سایت یکی میگفت تنگی نفس یکی میگفت مرگ ناگهانی یکی میگفت بدترم‌ کرد  و عوارضای خ ...

وا شما حرف کسی که علمشو داره گوش نمیکنین حرف کاربرای سایتا رو گوش میکنی؟ از جاهای معتبر مطالب علمی رو بخونید

بعدشم ی استامینفون ساده هم شما برو تحقیق کن کلی عوارض داره

همین آب رو که همه میگن روزی دو لیتر بدن احتیاج داره شما روی پنج لیتر بخوری برات عوارض داره

دیگه خود دانی قرص رو نخور ببین چی میشی