2777
2789
عنوان

بابام چرا اینطور کرد ؟

303 بازدید | 26 پست

امروز مامانم بهم گفت صبح زنگ زدن اجازه بگیرن خواستگاری منم گفتم باشه ، مادرشون زنگ زده بود مثل اینکه اجازه بگیرن زنگ بزنن بابام بعد مامانم به بابام گفت ، یعنی یه روزی شده بود خونه ما ، نه نمیخواد 

مامانمم زنگ زد گفت نه نه من ١٥ سالم بود نظرمو اهمیت دادن نه الان😒☹ یعنی همه بدن مگه میشه با چه استدلالی پسره هم قاضیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت من علامت رضانیست

از درک بعضی افراد قطع امید کردم نمونه اش پدر خودم

دیگه فقط درمقابلش سکوت میکنم

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

چی شد؟؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

۱۵ سالته میخای زن قاضی بشی ؟حداقل ۱۵ سال از تو بزرگتره

اصلا چرا وقتی ۱۵ سالته باید ب ازدواج فکر کنی ...

میدونم الان فکر میکنی میتونی ازدواج کنی و از پسش بر بیای و خیلی چیزا بلدی 

ولی اصلا تو این سن اشتباهه بهش حتی فکرم نکن

بزار ۱ سال بگذره ۲ سال بگذره میفهمی چ فکر احمقانه ای داری میکنی

...