2777
2789
عنوان

کیا قرص گین اپ خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 217015 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ببین بارکد اسکن کن ببین گوگل میارش یا ن معلوم میشه اصله یا ن

بارکد هم که اسکن میکنم مدل شصت تایی میاره ، شصت به علاوه پنج نمیاره اصلا

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
من فروشم رو قرص هست جون بی ضرر هست تو تاپیکم عکس گزاشتم ببین

عزیزم هیییییچ قرص چاقی بدون عوارض نیست من همسرم تو آآزمایشگاه بفرست تا برات ترکیباتش و با پست بفرستم ببین خودت.اینا همشوووون مضر هستن حاضرم ندید شرط ببندم باهات

من خیلی راجبش تحقیق کردم و خریدم 

ولی ۶۰+۵تا حالا هیچ جا ندیدم داشته باشه شاید سری جدیدیشونه

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

عزیزم هیییییچ قرص چاقی بدون عوارض نیست من همسرم تو آآزمایشگاه بفرست تا برات ترکیباتش و با پست بفرستم ...

عزیزم گین آپ گیاعی از میوه استوایی ضررنداره.من جینسینگ چند مدل دیگه شنیدم بده

من قصدم کمک هست نه تبلیغ.گزارش نزنید لطفا🙂🙂انواع محصولات آرایشی بهداشتی.لاغری چاقی.پوست و مو🤩

اره منم میخورم همینطوری 

کسایی ک میگن ضرر داره من الان یه سال میخورم وزنمم عالی شده هیچ عوارضی هم نداشته😕 فقط یذره شکم میاری ولی در کنارش برو باشگاه 

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
من خیلی راجبش تحقیق کردم و خریدم  ولی ۶۰+۵تا حالا هیچ جا ندیدم داشته باشه شاید سری جدیدیشونه

هر چقدر هم جدید باشه نمیشه که یه عکس هم ازش تو‌نت نباشه من خیلی نگرانم مادرم کلیه اش یکم بیماره اگه مشکلی پیش بیاد براش 🥺😢 اعصابم داغونه

برای من اصل بود شصت روش نوشته سی تا کوچیک تو یه بسته سی تا بزرگ تو یه بسته.کوچیکارو صبح میخوردم بزرگا قبل شام.150 گرفتم

ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهترینشو بهتون بده🙏😊😍😍میشه لطفا با دلهای مهربونتون برای حل مشکلاتم دعا کنید ممنونم🌼🌸🌺🙏اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🌷آقا بیا بخاطر باران ظهور کن🌼 ما را از این هوای سراسیمه دور کن🌸🌹
عزیزم گین آپ گیاعی از میوه استوایی ضررنداره.من جینسینگ چند مدل دیگه شنیدم بده

دارویی ک کورتون نداشته باشه چاق نمیکنه دقیقااا گین اپ و همسرم برد آزمایشگاه و تو ترکیباتش کورتون دیده شده بود در صورتی ک رو ترکیبات خود محصول این و نزده .حالا یکی بیشتر داره یکی کمتر 

ببرید ازمایشگاه شهرتون تست کنین حتمااااا تا به حرفم برسین.

برای من اصل بود شصت روش نوشته سی تا کوچیک تو یه بسته سی تا بزرگ تو یه بسته.کوچیکارو صبح میخوردم بزرگ ...

دقیقا منم هر جا خوندم اینو نوشته 

ببینید این خانومه هم اول کار همینو گفته ، قرص رسیده دست مادرم دیده شصت به علاوه پنجه به زنه گفته ، گفته عکسشو بده بعد عکسشو که دیده گفته ا این سری جدید ترشه گرون تر هم هست ، در حالی که اول کار گفته بود سری جدید سی تا ریز و سی تا درشت داریم بعد حرفشو عوض کرد ،زنه بازاریابه خودش شیرازه قرصا از تهران اومده

من قبلاً پودر گین اپ از داروخانه گرفتم شدیداً به کلیه ها آسیب می‌زنه و ممکنه دور از جون شما تا مرز ن ...

یعنی من سرمو برم بکوبم کدوم دیوار 😢😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭