2777
2789
عنوان

هفته اول فوت مادرم هست و مردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 40 پست

خدا بهت صبر بزرگی بده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روحشون شاد

من حرفی ندارم مرگ عزیز سخته حرفای بعضیا واقعا حال بهم زنه من سعی میکنم تو این مواقع حرفی نزنم و همدردی میکنم فقط مرگ حق هس ولی گفتنش اسون نیس واقعا الهی خدا بهت آرامش ببخشه😔🙏🙏🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

عزیزدلم از خدا میخوام به قلبت آرامش بده❤

مردم هم میخوان بهت دلداری بدن که اینطور میگن، ازشون به دل نگیر

چرا میگی تراژدی؟ حقیقتا من با خوندن مشکلاتت حس نکردم که تو یه فلک زده هستی

اتفاقات تو زندگی هر کسی پیش میاد گلم

از کجا معلوم منی که الان اینجام دو روز دیگه باشم اصلا یا نه

ارتباطتو با خدا قوی تر کن عزیزم، بیشتر ذکر بگو و قرآن بخون، خدا خودش کمکت میکنه❤

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
میترسم حرفی بزنم بدتون بیاد

چی بگی؟

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
وایی چه سخت ببخشید چرا فوت شدن  ?,مرگ عزیز خیلی سخته😥

گفتن سبسیس یا عفونت خون که درنهایت بخاطر افت فشار فوت کردن. کمتر از دوهفته شد همه چیز...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
من چی عزیزم من مادرمو قبل عید ازدست دادم عاشقش بودم بد یک ماه خواهرمو می‌دونم خیلی سخته خدا بهت صبرب ...

عید همین امسال؟ باردار هم هستی؟

عزیزدلم از خدا میخوام به قلبت آرامش بده❤ مردم هم میخوان بهت دلداری بدن که اینطور میگن، ازشون به دل ...

گللم تاپیکای قبلمو بخون. نمیخوام ناشکری کنم. اما هر دری رو زدم خدا به روم بستش

مادر منم فوت شدن ۲ سال پیش .بحدی حالم بد بود ک تا یک سال یه  پام دکتر و مطب بود😞 خدا بهت صبر ...

رووح مادر عزیزنت شاد

خدا رحمتش کنه ، مرگ عزیز اونم مادر واقعا سخته 

یه فامیل دارم مادرش فوت کرد تقریبا جوان هم بود ، یه مدت ناراحت بود اما وقتی باردار شد و‌بچه اومد تو زندگیش حالش خوب شد ، نمیگم بچش جایگزین مادرش شد ، نه 

اما وجودش باعث شد غمش کم بشه و به زندگی برگرده

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خدا رحمتش کنه ، مرگ عزیز اونم مادر واقعا سخته  یه فامیل دارم مادرش فوت کرد تقریبا جوان هم بود ...

هممه آرزوی مادرم دیدن بچه ام بود... وقتی بچم فوت کرد مامانم بی تفاوت گفت چی شده مگه دوباره میاری.. یه جنین بیشتر نبوده که... من پریدم بهش...گفتمش تو احساس نداری، سنگدل هستی... دیشب یکی می‌گفت مادرت خونه ما بوده و از غصه تو اونقدر اشک ریخته تا از حال رفته... گفته جلوی رز گریه نمیکنم و چیزی نمیگم که غصه نخوره... ولی براش دارم میمیرم از غصه اش... چقدر من نادان بودم که نفهمیدم مادری که دختر جوانش رو از دست داده، بیشتر از من که نوزاد سه روزنو از دست دادم داغ رو می‌فهمه..‌