اگ خدا خواست وباردار بودم با توجه ب سابقه ی دردناکی دارم وهم اینکه این اخرین فرصت بارداریمه باید استراحت مطلق مطلق باشه میخوام برم خونه پدرم از دکترم تا خونه پدر ی ساعت ی ساعت ونیم راهه من نمیخوام دیگه ریسک کنم بنظرتون اگ ازمایش وسونو وهرچی دکتر بگه انجام بدم فقط هرماه سرنوبت شوهرم بره بجای من وهمه ی مدارک دستش باشه فقط برام دارو بنویس دکتر قبول میکنه تا حالا کسی بوده اینجوریه؟
عزیزم منم دقیقن مثل تو نمیخام بچه مو ازدست بدم بد سالها با تمام مشکلات باردارشدم استراحت به جون خریدم فقطتلان استرس دارم سندرم دان چون سونو نرفتم اره بروازمایشاتتو وسونو گرافی تو چند سالته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم فقط دعا میکنم خیلی راحت و آسون بارداری تو طی کنی بدون هیچ خطری توی چله حدیث کسا اسمتو میارم و برات دعا میکنم شمام دعا کن برادرم بچه دار بشه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزم تو هر جلسه دکتر که میری، وزن و فشار و صدای قلب نی نی رو برسی میکنن، خودت باید باشی
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان 28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
عزیزم منم دقیقن مثل تو نمیخام بچه مو ازدست بدم بد سالها با تمام مشکلات باردارشدم استراحت به جون خرید ...
من ۲۱ سالمه با سابقه ۳ بار زایمان زودرس باورت میشه این اخرین فرصت بارداریم چوری این میترسم ک انگار قرار بین مرگ وزندگی چون همه زندگیم ب بچه مربوط میشه از خدا میخوام سالم وسلامت بچتو بغل بگیری