2777
2789
عنوان

کمک برای انتخاب نام

290 بازدید | 15 پست
یه اسم میخوام که ساده باشه زیاد هم جدید نباشه به طاها بخوره و یه اسم برای دوقلو ها یک دختر یک پسر که اگه به اسم های بالا بخوره چه بهتر مرسی عزیزان جان
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم دختر میخوام با طاها هم خوانی داشته باشه اسم دوقلو ها میخوام جدید باشه
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
نیما نیکا ارسیا ماهتیسا ماهان مهبان سوشا سودا سدرا سارینا شیانا کیانا شعیا شاینا اشکین عطرین بارسین اَرشین آیین سوین عرشان باران آرسین برسین سپنتا سپیتا رایکا رونیکا رامان رامونا کیان دایان رادین اِلین آیدین هایلین پارسا پارمیسا کیامین کیانا آرشا روشا بهنیا بنیتا پاشا پانیسا پویان پرنیان علیسان آیسان اهورا صفورا شروین شمین آیهان آیسان داوین دنیز سینا سلنا برنا درسا آرمین سِلین یاسین یامین هیراد هیلا مانی مانلی شایا شانلی رودین رونیا نامی نیکا ونداد ویونا پرهام پروا یونا یسنا رادین نارین روهان روشان برذیا نلیا بنیامین بنیتا آرشان آرشیدا نیما نیروانا هوراد هانا رادین لاوین رادوین سوژین رادوین بارین
طاها-تسنیم طاها-تارا طاها-ترنم طاها-تبسم دوقلو دختر و پسر: یاسین-یسنا یونا-هانا رایان-رزا مهدیار-مهتا آوش-آوین برسام-برسین آراد-آرمیلا(گزینه های این سبکی زیاده) کارن-کارین

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.