2777
2789
عنوان

ذهنم بدجوری درگیره

101 بازدید | 5 پست

خانمها بچه من دو ساله و نیمه هست هر کلمه ای ک بهش بگیم و تکرار می‌کنه درکش خیلی خوبه کاربرد همه اشیا اطراف و می‌دونه با اسماشون حرفهای منم متوجه میشه اما نمیتونه جمله سازی کنه فعل هم استفاده می‌کنه اما جمله هاش دو کلمه ای هست بنظرتون ببرم گفتار درمان یا ن ؟ بچه بعد از تکرار کلمات چقد طول می‌کشه حرف بزنه من تجربه نداریم نمی‌دونم. شوهرم و دوروبریام میگن عجله نکن میترسم دیر بشه 

واسه من سه سالگی حرف زد تازه باز واسه شماخوبه جمله دوکلمه ای میگه فقط من کارتون خارجی واسش میذاشتم فکر کنم اون مشکل ایجاد کردمثلا میخواستم دوزبانه بشه  پس نگران نباش ولی خودت مدام باهاش کار کن پیج های گفتاردرمانگری رو توی اینستاگرام پیدا کن تمرینات خوبی دارن براش قصه زیاد بگو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من سه سالگی حرف زد تازه باز واسه شماخوبه جمله دوکلمه ای میگه فقط من کارتون خارجی واسش میذاشتم ف ...

دائم دارم حرف میزنم یکمم بازیگوش و لجبازه همش نگرانم نکنه اصلا نتونه حرف بزنه بنظر شما چند وقت این مرحله ی جملات دو کلمه ای طول میکشع؟

من نمیدونم چن سالشه امابچه  پسر دایی منم همین مشکلو داشت اما اون کلمع هم نمیتونس بگع الان ۴ سال ...

خودمم همش دارم فک میکنم ببرمش گفتار درمانی میترسم کلا اینشکلی بمونه نتونه اصلا حرف بزنه 

خودمم همش دارم فک میکنم ببرمش گفتار درمانی میترسم کلا اینشکلی بمونه نتونه اصلا حرف بزنه 

نه عزیزم همیشه ک اینشکلی نمیمونه خیلی از بچه هارو دیدم همینطور بودن ولی بعد خوب شدن 😍❤

...Turn off your emotions