2777
2789
عنوان

باردارم خیلی عطسه میکنم 😭

404 بازدید | 13 پست

دیگه خسته شدم دائم دارم عطسع میکنم ازهمون اول بارداری ... چه دارویی میتونم بخورم ؟ این همه عطسه بد نباشه 

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

من بردار بودم نمیتونستم عطسه کنم سرم منفجر میشد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجردم دوماهه شدید عطسه میکنم 

خودم خسته شدم دیگه 🥴🥴🥴

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من بردار بودم نمیتونستم عطسه کنم سرم منفجر میشد

من دیگه زیاد از حد عطسه میکنم  میترسم برا بچه بد باشه فشار بیار

حساسیت داری برو ی دکتر دارو بده

به دکتر خودم که هر بار میگم میگه نمیخواد دارو بخوری لازم نیست ولی خودم دیگه خسته شدم 😭

مجردم دوماهه شدید عطسه میکنم  خودم خسته شدم دیگه 🥴🥴🥴

حتما حساسیت فصلی داری ولی من قبل بارداری اصلا حسایت فصلی واینا نداشتم 

علائم دیگه ای نداری؟ چرا دکتر نرفتی؟ منم دو روزه یسره عطسه ام البته سرماخوردم. الرژیه دیگه اصلا سرخود دارو مصرف نکن.

ی سوال تیکر بارداری شما همون لحظه ک گذاشتی درج شد یا نیاز ب تایید داره؟ تیکر من بالا نمیاد☹️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حتما حساسیت فصلی داری ولی من قبل بارداری اصلا حسایت فصلی واینا نداشتم 

نه ندارم 

اولین بارمه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من دیگه زیاد از حد عطسه میکنم  میترسم برا بچه بد باشه فشار بیار

سلام عزیزم برات خیلیییییییی خوشحال شدم که باردار شدی چون داشتم مال تو با اون دوستت سرمه رو میخوندم حالا طبیعی باردار شدی یا ای یو ای

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم برات خیلیییییییی خوشحال شدم که باردار شدی چون داشتم مال تو با اون دوستت سرمه رو میخوندم ح ...

سلام گلم ممنون از لطفت 

نه من طبیعی باردار شدم فقط دارو های تخمک گذاری مصرف کردم 

سلام گلم ممنون از لطفت  نه من طبیعی باردار شدم فقط دارو های تخمک گذاری مصرف کردم

خدارو شکر عزیزم 😘 انشالله سلامت باشین هردوتون

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40