2777
2789
عنوان

شوهر پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 93 پست

ممکنه یکی پولدار باشه خسیس باشه 

یکی پولدار باشه اخلاق نداره 

پس ملاکتو پول قرار نده 

و زود هم زیر سقف نرید آدما به مرور خودشون نشون میدن

و از یکطرف دگه تنها دوست داشتن شرط کافی نیست 

خلاصه همه جوانب درنظر بگیر و توکل کن انشاالله خوشبخت بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو داره این صفاتی ک گفتین

اگه واقعا دوست داره و ميتونه از پس زندگيش بر بياد همونو انتخاب من كه بعدا حسرت عشق به دلت نمونه اگه عرضه داشته باشه پولو بدست مياره ولي عشق زوري بدست نمياد 

خیلی خوبه آدم با عشقش ازدواج بکنه.ولی پول خیلی نقش مهمی در زندگی آدم داره،وبیشتر بگو ومگوها از نبودن ...

طرفیق ک دوسش دارم چن ساله پول داره خب اما اندازه اون پسره ک گفتم نیس اون خیلی مایه دار هس

چول برام مهم نیس .بابام منو از هر خواستم غنی کرده .فقط دلم گرفته بود خیلی خواستم درد و دل کنم.قضاوت ...

قضاوت نکردم عزیزم

گفتم دوست داری پولدار باشه هرررر کسی دوست داره شوهرش پولدار باشه هر کی بخواد فقیر باشه نرمال نیست

دوم دلگیری نداره ی خواستگاری اومده و میره 

منم ۷ ساله با پسری دوستم ماهم سر مسائل مالی هنوز نتونستیم ازدواج کنیم فقط ماشین داره خونه نداره 

من آدم پول پرستی نیستم . اتفاقا از اینک با یکی ک از خودم خیلی سرتر باشه دوست ندارم ازدواج کنم . من میگم خانواده ها باید در یه حد باشن 

منم برام همچین خواستگاری اومد صرف نظر از رابطه ای ک خودم توش بودم حتی اگ کسی تو زندگیمم نبود هیچ وقت قبول نمی‌کردم . من آدم ازدواجی ای نیستم . ازدواج رو فقط در صورتی دوست دارم ک عاشق بشم . نه بخاطر تشکیل خانواده ، نه بخاطر پول ، نه بخاطر بچه ، نه برای فرار از تنهایی ، و نه حتی بخاطر فرهنگ کشورم هیچ وقت ازدواج نمیکنم

اون هیچی نداشته.این بنده خداهمچی داره دستش به دهنش میرسه.دوسش داره و همه کاربران می‌کنه.لطفامقایسه و ...

توی این حد بود اونم. اگه با دقت بخونید گفتم این تجربه منه و خودش میدونه. چرا هر کی به استارتر چیزی میگه فورا جواب میدین؟؟؟؟