2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی علامات اصلی ظهور محق بشه

تو نهج البلاغه نوشته

میتونی بخونی

یکی از علائم اینه که بعد از داعش یه گروه خون خوار تر میان

که پرچمشون سرخه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرگ سفید چیه؟

مرگ بی خونریزی 

یه سریا میگن همون کروناعه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره خدایی من که خیلی امید و آرزو داشتم الان ناامید شدم از وقتی که نزدیک ترین آدمای زندگیم فوت شدن ...

ای وای

خدا صبرتون بده، واقعا زندگی ارزش این همه حرص خوردن رو نداره

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
وقتی ساندویچ فلافل کثیفو شد 70 تومن😂😐

لعنتی انگار تمام طعمش به اون کثیفیش بود هر جا کثیفتر خوشمزه تر 

اینم به خاطره ها پیوست 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
وقتی علامات اصلی ظهور محق بشه تو نهج البلاغه نوشته میتونی بخونی یکی از علائم اینه که بعد از داعش ...

میشه بهتر بگی

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
اره بد دردی هست خودم حس کردم

شبش داشتم باهاش چت میکردم

از اهدافش میگفت که میخواست مدرک پرستاری بگیره

خالم میگه شب بهم گفت قفسه سینم سنگین میشه نمیتونم بخوابم

میگه منم گفتم شاید شام زیاد خوردی چیزی نیست

چند دقیقه بعد فوت شده درحالی که خالم خوابیده بوده

فرداش دیدن بیدار نمیشه و آمبولانس اومده گفته خیلی وقته فوت شده

یعنی دقیقا همون دقیقه هایی که میگفته قفسه سینم سنگینه 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دقیقا اخر الزمان یعنی چی ؟ یعنی قراره بشر منقرض شه ؟؟ 

🤔🤔🤔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ای وای خدا صبرتون بده، واقعا زندگی ارزش این همه حرص خوردن رو نداره

شبش داشتم باهاش چت میکردم

از اهدافش میگفت که میخواست مدرک پرستاری بگیره

خالم میگه شب بهم گفت قفسه سینم سنگین میشه نمیتونم بخوابم

میگه منم گفتم شاید شام زیاد خوردی چیزی نیست

چند دقیقه بعد فوت شده درحالی که خالم خوابیده بوده

فرداش دیدن بیدار نمیشه و آمبولانس اومده گفته خیلی وقته فوت شده

یعنی دقیقا همون دقیقه هایی که میگفته قفسه سینم سنگینه 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شبش داشتم باهاش چت میکردم از اهدافش میگفت که میخواست مدرک پرستاری بگیره خالم میگه شب بهم گفت قفسه ...

خدا روحشو شاد کنه چند سالش بود 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
شبش داشتم باهاش چت میکردم از اهدافش میگفت که میخواست مدرک پرستاری بگیره خالم میگه شب بهم گفت قفسه ...

عزیزم😔😔

دقیقا مامان من همینطور فوت شد

رور قبلش میگفت سینه م درد میکنه  منم میگفتم ماشین بابا رو هل دادی، برای همین بهت فشار اومده

شب خوابید و صبح دیدیم بیدار نمیشه...

خدا همه شونو رحمت کنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
میشه بهتر بگی

علایم ظهور یه سریاش حتمیه

یه سریاش هم ممکنه اتفاق بیفته

ولی مثلا خروج سفیانی که میگن ازشهرهای روم  اتفاق میفته و الان حاکم یمن رو خیلیا میگن همون مشخصاتی رو داره که توی نهج البلاغه ذکر شده پوستی سفید صورتی سرخ چشمانی زاغ