2777
2789

میگن شوهرت اینهمه اذیتت میکنه  ول کن برو چراخودتو بی ارزش میکنی

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

نه اینکارو نکن. چون بعضی وقت ها مردها وقتی زنشون ازشون دور میشه از خداشونه و میرن پی خوش گذرونی خودشون،

و روزها دوری شما براشون عادی میشه و محبتشون کمتر میشه‌ و دیگه برگردی هم فایده نداره و  هم خودتو سبک میکنی،هم بدتر میکنه باهات. و تا تقی ب توقی میخوره میگه ناراحتی خوش اومدی برو.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من این کار رو کرد شوهرش نیومد دنبالش خودش کلی واسطه فرستاد ک برگرده 😐 اگر قصدت جداییه برو و دیگه برنگرد (البته با دو تا بچه اصلا توصیه نمیکنم) اگرم قصدت فقط قهره میتونی بری ولی انتظار نداشته باش بیاد دنبالت.بگو میخوام یک ماه تنها باشم.(البته اونم فکر نکنم اینقدر منطقی باشه درک کنه) لذا نرو بشین سر زندگیت راه دیگه پیدا کن

اگر قصدت طلاق نیست بیخودی نرو یه ماه بچه هار آواره نکن

میدونی جقدر فشار روانی بهشون وارد نمیشه و آسیب می‌بینند

به شخصه حاضر بودم مادرم جدا میشد اما قهر نمیرفت،این همه آسیب نمیدیدم ما

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

نه هیچ وقت اینکارو نکن ... اونا مشاوره های خوبی نیستن... یوقتایی باید صبوری کرد قدم های کوچیک کوچیک برداشت از گردنه رد شد.. اگر شوهرت اذیت میکنه خدا دست به کار میشه اکثرا فرار به ذهنمون میاد کاش خدا بهت صبر بده کمکت کنه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

بچه ها رو ول کنی بری قهر که همسرت احتمالا از پس نگهداری‌شون برنمیاد میسپارتشون به مامانش یا خواهرش

اونوقت همه فک و فامیل رو خبردارمیکنن که مامانشون سنگدل و بی عاطفس و هزارتا چرت و پرت دیگه و جوری جلوه میدن که مشکل از تو هست نه پسرشون

بچه ها رو ول کنی بری قهر که همسرت احتمالا از پس نگهداری‌شون برنمیاد میسپارتشون به مامانش یا خواهرش ...

کاش مادرش زنده بود ....خواهرشم شهرستانه....اتفاقا این حرفا رو اقوام خودش میگه ک برم قهر

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
حالا ک‌ بچه دارین پس مسئول زندگیشون هستین چرا ولشون کنین؟؟؟ خب با خودتون ببرین

همش میگن بریم خونمون

نه اینکارو نکن. چون بعضی وقت ها مردها وقتی زنشون ازشون دور میشه از خداشونه و میرن پی خوش گذرونی خودش ...

الانم همین حرف و میزنه نمیخوای جمع کن خونه ی بابات

عزیزم بچه ها خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرن سعی کن به خاطر اونا کوتاه بیای بعدشم وقتی خونتو ول کنی ه ...

خیلی کوتاه میام ولی بچه هامو باهام مخالف کرده...مثلا میگه پسره منی یامامان اگه بگه مامان میگه‌دیگه پارک‌نمیبرم