نه اینکارو نکن. چون بعضی وقت ها مردها وقتی زنشون ازشون دور میشه از خداشونه و میرن پی خوش گذرونی خودشون،
و روزها دوری شما براشون عادی میشه و محبتشون کمتر میشه و دیگه برگردی هم فایده نداره و هم خودتو سبک میکنی،هم بدتر میکنه باهات. و تا تقی ب توقی میخوره میگه ناراحتی خوش اومدی برو.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست من این کار رو کرد شوهرش نیومد دنبالش خودش کلی واسطه فرستاد ک برگرده 😐 اگر قصدت جداییه برو و دیگه برنگرد (البته با دو تا بچه اصلا توصیه نمیکنم) اگرم قصدت فقط قهره میتونی بری ولی انتظار نداشته باش بیاد دنبالت.بگو میخوام یک ماه تنها باشم.(البته اونم فکر نکنم اینقدر منطقی باشه درک کنه) لذا نرو بشین سر زندگیت راه دیگه پیدا کن
اگر قصدت طلاق نیست بیخودی نرو یه ماه بچه هار آواره نکن
میدونی جقدر فشار روانی بهشون وارد نمیشه و آسیب میبینند
به شخصه حاضر بودم مادرم جدا میشد اما قهر نمیرفت،این همه آسیب نمیدیدم ما
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
نه هیچ وقت اینکارو نکن ... اونا مشاوره های خوبی نیستن... یوقتایی باید صبوری کرد قدم های کوچیک کوچیک برداشت از گردنه رد شد.. اگر شوهرت اذیت میکنه خدا دست به کار میشه اکثرا فرار به ذهنمون میاد کاش خدا بهت صبر بده کمکت کنه
عزیزم بچه ها خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرن سعی کن به خاطر اونا کوتاه بیای بعدشم وقتی خونتو ول کنی همه میشینن بدتو میگن وتو بهشون اجازه میدی که سرک بکشن تو زندگیت