2777
2789
عنوان

جادو.طلسم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
عزیزم میشه برای منم بفرستی گرفتار شدیم 

برام درخواست بفرست

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم یکم اعتقاد نداره .خالش هعی برامون مینویسه و من کاری از دستم بر نمیاد .

اتفاقا منم دقیقا شکم روی خالش و دخترخالشه من حتی خودمم اوایل جدی نگرفتم ولی انقدر بلا سرمون اومد دیگ باورمون شد البته به هر دریم میزنم باطل نمیشه 

میبینی الان باهاش خوبم یهو اخلاقم عوض میشه و جنگ ودعوا طوری که خودم بعدش تعجب میکنم  

اینجا برا اینک باطلش کنن میلیون ها پول میخوان.دوستمم درگیرش بود.دیگ برا اون جن موکل بود چی بود.با جنا درگیر بود.گف ۵۰ ملیون برا باطل کردنش دادم

من ۵۰ ملیونو از کجام بیارم🥺🤦🏼‍♀️

اینجا برا اینک باطلش کنن میلیون ها پول میخوان.دوستمم درگیرش بود.دیگ برا اون جن موکل بود چی بود.با جن ...

چخبره

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
اتفاقا منم دقیقا شکم روی خالش و دخترخالشه من حتی خودمم اوایل جدی نگرفتم ولی انقدر بلا سرمون اومد دیگ ...

وایییی دقیقاااااا.خودشم سر چیزای چرت

خاله همسرم گفته بود ب مادرشوهرم ک اگ منو طلاقم بدن اونم دخترشو طلاق میده تا بدن ب شوهر من😐دراینحد کثافطن.خونمونم نزدیک خونشونه

شک نکن

خیلی ممنون .امتحان میکنمممم

ولی نمیدونم از اون طلسمه هست یا چی ک من وقتی ب قران نزدیک میشم یا صداشو میشنوم بشدت عصبی میشم.ولی سعی میکنم ک حلش کنم🥺💗🙏🏻

خیلی ممنون .امتحان میکنمممم ولی نمیدونم از اون طلسمه هست یا چی ک من وقتی ب قران نزدیک میشم یا صداشو ...

وای دختر دقیقا همینه😣😣😣

هرچه زودتر امتحان کن ممکن سردرد بگیری عصبی شی اتفاقی بیفته بخاطر اینکه موکلین طلسم اذیت میشن ازصوت قران اذیتت میکنن تو خاب ممکنه ببینی حشره و ..دورته ک نشونه تاثیر سوره اس زود شروع کن حتی یروزم نباید قطع بشه هاا!! تو گوگل سرچ کن صوت سوره بقره باطل السحر نی نی سایت تاپیکارو بالا میاره بخون