2777
2789
عنوان

کرم ضدافتاب

774 بازدید | 65 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر.

بچه ها من پوستم معمولیه نه خشکه نه چرب

و یه ضدافتاب رنگی میخوام بگیرم، رنگ روشن که دیگ کرمم نزنم، هم ضد افتاب باشه هم پوشش دهی و رنگش قشنگ باشه

ممنون میشم اگه میدونین راهنمایی کنید

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لانسون داشتم خیلی پوشش خوبی داشت ولی سنگین بوددد

عزیزم چندبودقیمتش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

ولی دکترا میگن ضد آفتاب رنگی خوب نیست.چون مجبور کمتر تزش استفاده کنی بخاطر رنگی که داره

پس تواناییش برای اینکه جلوی اشعه های خورشیدو بگیره خیلی کمه

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

ضدآفتاب ضدلک بخرین،بعضی ضدآفتابا لک میاره نمونه اش مای

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ولی دکترا میگن ضد آفتاب رنگی خوب نیست.چون مجبور کمتر تزش استفاده کنی بخاطر رنگی که داره پس تواناییش ...

اره منم شنیدم بی رنگ بهتره

ولی دیگ چاره ای نی ،میخوام دیگ مجبور نباشم کرم پودر بزنم

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...