2777
2789

سلام ب همگی شبتون بخیر بچه ها دوساله می‌خوایم ماشین مونو عوض کنیم نمی‌تونیم پولمون کمه تازه ماشین قسطی برداریم امروز تصمیم گرفتم همه طلاهام و بفروشم تا بتونیم به نظرتون بفروشم یا نه ؟

چه ماشینی مدلش

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن گرمن

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

والا من میخوام طلا بفروشم اپارتمان بخرم

تردیدم ولم نمیکنه

برا ماشین که عمرا من یکی طلا بفروشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اره ماشین وسیله رفاهیه طلا تجملی،دوباره میخری به امید خدا

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

صبر کن طلا گرون میشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم