2777
2789

همه جا حتی پیشونیم

کف دستم پشت گردنم پاهام 

یکی بگه چیکار کنم 

پوستم خشکه مرطوب کننده هم زدم تاثیر نداشت 

حتی لاله ی گوشم میخارع 😪

واسه دشمنمم پیش نیاد خیلی بده

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپر تو حموم

عصر حمام بودم الانم برم خشک تر میشه پوستم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
ی قرص حساسیتی چیزی بخور مثل لوراتادین 

میترسم سرخود قرص بخورم بخاطر بچه☹️

علتش از چیه؟ به چیزی حساسیت داری؟امروز دارو خوردی؟ اگه علتش رو نمی دونی باید بری کلینیک الرژی،ازت ...

ن من جز مکملام چیزی نمیخورم امروزهم چیز خاصی نخوردم 

کلن هیچوقت حساسیتی نبودم باورت نمیشه الان انگشتامم میخارن کلافه شدم هرشب ی دردی دارم

ن من جز مکملام چیزی نمیخورم امروزهم چیز خاصی نخوردم  کلن هیچوقت حساسیتی نبودم باورت نمیشه الان ...

خارش بخاطر همین مکمل هاست

انشالله بعد از زایمان خوب میشی

اخه منم مکمل خوردنی بدنم میخاره و شب نمی تونم بخوابم

نترس گلم لوراتادین هم تو دوره بارداری هم شیردهی مجازه من خودمم میخورم 

مرسی خداروشکر همسرم بیرونه الان میگم بخره بیارع

خارش بخاطر همین مکمل هاست انشالله بعد از زایمان خوب میشی اخه منم مکمل خوردنی بدنم میخاره و شب نمی ...

مرسی عزیزم انشاالله الان قرص آهنمو ک خوردم اینطور شدم شاید بخاطر اونه

پس حتما لوسیون بدن بگیر بزن.از شامپو بدن اسپرت خنک کننده اسنفاده کن

مرسی عزیزم

روح پدر و برادرت شاد واسشون صلوات فرستادم