2777
2789
عنوان

دوبه هم زنی مادر بین منو همسرم

118 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من ماه آخر بارداریمه و مامانم اومده پیشم و همه چی خوبه خدارشکر کمک حالمه و اذیت نمیشم تنها ناراحتیم اینه ک احساس میکنم بین منو شوهرم حسادت میکنه.مثلا من برام مهم نی شوهرم حتمااا دوش بگیره هر روز چون کارش سخته گاهی واقعا خسته است مامانم مدام میگه شوهرت نظافت ندارع.یابراش میوه پوس میکنم متوجه میشم بدش میاد... هفته های آخر بارداریم واقعا کشش این حرفا و تیکه هارو ندارم😔😔

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یا مثلا مادر شوهرم زیاد بهم سر نمیزنه مدام به روم میاره خودم توقعی ندارم والا چون منم آنچنان عروس عالی نیستم براش سرم تو زندگیمه .همه ی اینا خیلی غصم میده از طرفی میگه اومده پیشم خدا خیرش بده مادرمه.از طرفی بی طاقت شدم خودخوری میکنم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا مامانت شوهرخودش هرروز میرفت حمام یا براش میوه پوست نمیکند مادر ها برای دخترشون ناراحتن طبیعی هس ...

همش میترسم بخاطر این خودخوری ها بچم زود بیاد