2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

90 بازدید | 5 پست

نسبت به همه چیز بی احساس وبی انگیزه شدم سنی ندارم!

دارم ایندم نابود میکنم همش حس پوچی و بی مصرفی و بی هدفی میکنم احساس میکنم به درد هیچ چیزی نمیخورم  هدفی ندارم که براش تلاش کنم وایسم

کنکور که اصلا امده نیستم براش با خودم میگم سال دیگه میخونم خوب اما خودم میدونم اگه از الان نخوندم سال دیگه هم نمیخونم

امتحان های نهایی رو هم که یکی از یکی بدتر دارم میدم همش زیر ۱۰  فردا امتحان دارم هیچی نخوندم واسش

اینجوری نبودم همیشه شاگرد اول بود تا یازدهم 

۱سال احساس میکنم افسرده و گوشه گیر شدم دوازدهم افتضاح دادم 

حالم بده  از این حالم بده که تو ۱۸ سالگی خسته زندگی باشی نمیدونم چیکار کنم که بهترشم تنها کاریم که ازم برمیاد گریست😔خسته شدم دیگه 

چیکار کنم برگردم به قبلنم

کسی اینجوری نبوده؟؟خوب شدید؟چیکار کردید خوب بشید بهتر بشید اومیدوار بشید به خودتون و زندگی

برو مشاوره گلم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم فایده ای نداشت قرص دادن که خانوادم اجازه نمیدن بخورم 

ورزش برات عالی 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!